ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απειλές από την Τουρκία: “Μην κάνετε αστεία για σύγκρουση, γνωρίζετε το στρατό μας – Θα σας γυρίσει μπούμερανγκ”!

1 min read

Προκαλεί και πάλι ο Ομέρ Τσελίκ. Αφορμή, αυτή τη φορά, η απάντηση της Ελλάδας ότι προετοιμάζεται ακόμα και για στρατιωτική αναμέτρηση για να αντιμετωπίσει την τουρκική επιθετικότητα.

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος (AKP) της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ διαμήνυσε στην Αθήνα πως “όλοι γνωρίζουν ότι ο τουρκικός στρατός είναι ένας από τους ισχυρότερους στρατούς στον κόσμο και ότι είναι αναμφισβήτητη η ισχύς και η αποφασιστικότητά του”.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος είπε πρόσφατα ότι προετοιμαζόμαστε ακόμα και για το ενδεχόμενο στρατιωτικής εμπλοκής με την Τουρκία, ο Τσελίκ επέρριψε ευθύνες στην Ελλάδα για κλιμάκωση της έντασης.

Παράλληλα, ο Ομέρ Τσελίκ υποστήριξε ότι η Τουρκία είναι κράτος δικαίου και αποτελεί προτεραιότητά της η νόμιμη προστασία των δικαιωμάτων και των συμφερόντων της.

Ο Τούρκος αξιωματούχος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, απευθυνόμενος στον Έλληνα υπουργό Άμυνας, προκαλώντας τον Νίκο Παναγιωτόπουλο να μην κάνει “τέτοια αστεία” περί στρατιωτικής σύγκρουσης, “γιατί θα γυρίσουν μπούμερανγκ στην Ελλάδα”.

“Λέμε στον Έλληνα υπουργό να μην κάνει τέτοια άσχημα αστεία. Εξάλλου καμία πλευρά δεν μπορεί να τα λάβει σοβαρά υπόψη της. Αυτά τα αστεία θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ”, ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Ομέρ Τσελίκ και πρόσθεσε:

“Με τέτοια άσχημα αστεία δείχνετε ότι δεν διαθέτετε το απαραίτητο επίπεδο νοημοσύνης. Όλοι γνωρίζουν ότι ο τουρκικός στρατός είναι ένας από τους ισχυρότερους στρατούς στον κόσμο και ότι είναι αναμφισβήτητη η ισχύς και η αποφασιστικότητά του”.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.