ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ – Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την άρση της ασυλίας Πολάκη

1 min read

Ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ –

Ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την άρση της ασυλίας του Παύλου Πολάκη.

«Θέλουν να με κάνουν να σωπάσω πρόκειται για πολιτική σκοπιμότητα» δήλωσε μεταξύ άλλων παίρνοντας τον λόγο.

Να υπενθυμίσουμε πως την άρση της ασυλίας είχε εισηγηθεί την προηγούμενη εβδομάδα η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, με ψήφους οκτώ υπέρ και δύο κατά. Υπέρ ψήφισαν έξι βουλευτές της ΝΔ, ένας του Κινήματος Αλλαγής και ένας της Ελληνικής Λύσης, κατά δύο βουλευτές από το ΚΚΕ και το ΜέΡΑ25, ενώ αποχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Το εισαγγελικό αίτημα που διαβιβάστηκε στη Βουλή για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη αφορά δύο υποθέσεις. Η πρώτη αφορά την εισαγγελική δίωξη μετά την έγκληση του διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα για καταγραφή συνομιλίας τους, και η δεύτερη τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του κ. Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση ο πρώην πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής.

«Ραντεβού στην ολομέλεια που θα ψηφιστεί με ονομαστική ψηφοφορία η άρση ασυλίας μου (που είχε ήδη αποφασιστεί για Τετάρτη 31 Ιουλιου από χτες πριν καν συνεδριάσει η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής σήμερα !!)» είχε γράψει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο Facebook μετά την απόφαση για εισήγηση υπέρ της άρσης ασυλίας του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.