ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απασφάλισαν ξανά Αντώναρος και Κύρτσος Μαυρίστε τον Ολομέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη

1 min read

Με κύριο «στόχο» το σκάνδαλο των υποκλοπών, δύο πρώην «γαλάζιοι» εξαπέλυσαν μέσω Twitter μια ακόμη επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «εμμονικό εχθρό της θεσμικής τάξης» και παρότρυνε τον κόσμο να τον «μαυρίσει»!

Ταυτόχρονα στράφηκε εναντίον ορισμένων βουλευτών της ΝΔ, τους οποίους χαρακτήρισε «θλιβερά ανθρωπάκια», αναφερόμενος στις παρακολουθήσεις, για τις οποίες διαπιστώνει μια «απελπισμένη προσπάθεια να κουκουλωθούν οι παρακρατικές τακτικές του Μαξίμου και του προσωρινού ενοίκου του».

Με τη σειρά του, ο διαγραφείς από τη ΝΔ Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, κάνει λόγο για «παρακράτος», για «εικόνα εγκληματικής οργάνωσης», ενώ αναφέρεται και στη Δικαιοσύνη, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως ακόμα περιμένουμε «σοβαρή αντίδραση από τη Δικαιοσύνη στη μετατροπή της Ελλάδας σε… Ανατολική Γερμανία από τους κοριούς του Μαξίμου».

Δεν άφησε εκτός ριπών και την εκμετάλλευση της τραγωδίας στο Μάτι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γράφοντας για «αναισθησία».

newsbreak

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.