ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απάντηση στην Άγκυρα από Ελληνικά επιθετικά ελικόπτερα – «Χτύπησαν» στόχους στην Κύπρο και έστειλαν… μήνυμα ετοιμότητας! (Bίντεο).

1 min read

Την ώρα που ανεβαίνει το «θερμόμετρο» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά τις απειλές της Τουρκίας η Ελλάδα στέλνει μήνυμα ετοιμότητας πραγματοποιώντας ασκήσεις με επιθετικά ελικόπτερα σε πεδίο βολής στην Κύπρο.

Σε μια περίοδο που η Τουρκία, μέσω του υπουργείου Εξωτερικών της δηλώνει πως δεν θα δεχθεί υποδείξεις από την Ελλάδα σε θέματα για τις τεχνικές οριοθέτησης των θαλασσίων περιοχών δικαιοδοσίας και απειλεί με casus belli, ελληνικά επιθετικά ελικόπτερα Απάτσι βρέθηκαν στην Κύπρο και «χτύπησαν» στόχους στο πεδίο βολής Λακατάμιας, στέλνοντας μήνυμα ετοιμότητας για παν ενδεχόμενο.

Όπως δήλωσε στρατιωτική πηγή στο news.gr συνολικά τέσσερα Απάτσι και δύο μεταγωγικά Σινούκ, στο πλαίσιο της συμμαχίας με το Τελ Αβίβ,
μετέβησαν για κοινές ασκήσεις στο Ισραήλ και επιστρέφοντας, στάθμευσαν για ανεφοδιασμό και ξεκούραση των πληρωμάτων για μία ημέρα, ενώ εκτέλεσαν και κοινή άσκηση με τους Κύπριους στο πεδίο βολής Λακατάμιας.

Κυπριακά ΜΜΕ μετέδωσαν βίντεο με τα ελληνικά επιθετικά ελικόπτερα να πετούν πάνω από την Πάφο, συνοδευόμενα από ελικόπτερα Σινούκ,
τα οποία μετέφεραν το προσωπικό υποστήριξης.

Δείτε το:

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.