ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Απάντηση» Πούτιν σε Ερντογάν: Η ρωσική Αεροπορία βομβάρδισε στόχους κοντά στα σύνορα με την Τουρκία

1 min read

Ακαριαία υπήρξε η απάντηση της Ρωσίας στις δηλώσεις Ερντογάν ότι ο τουρκικός Στρατός πρόκειται να πραγματοποιήσει σύντομα επιχείρηση εκδίωξης των συριακών δυνάμεων από την περιοχή της Ιντλίμπ, αφήνοντας υπονοούμενα και για τη Μόσχα  «να μην αμφιβάλει για την αποφασιστικότητα της Άγκυρας».

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν στόχους στην δυτική επαρχία της Ιντλίμπ κοντά στα σύνορα με την Τουρκία έπειτα από αρκετό καιρό και πιο συγκεκριμένα στο διαμέρισμα του Jisr Al-Shughour.

Ταυτόχρονα η ρωσική Αεροπορία πραγματοποίησε νέες επιδρομές και στο δυτικό Χαλέπι κοντά στην πόλη Daret ‘Izza όπου κτύπησε στόχους οργανώσεων τουρκμενων (πιστοί σύμμαχοι της Άγκυρας) και της οργάνωσης HTS.

Την ίδια ώρα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι περιοχές στα βόρεια σύνορα της Συρίας καθίστανται «πολεμική ζώνη» καλώντας δημοσιογράφους και αμάχους να εγκαταλείψουν την περιοχή αυτή.

Ταυτόχρονα οι συριακές δυνάμεις εκτόξευσαν τακτικούς βαλλιστικούς πυραύλους κατά στόχων τουρκμένων ανταρτών χρησιμοποιώντας το βλήμα OTR-21 (SS-21) στην έκδοση Scarab C το οποίο έχει ακτίνα δράσης 185 χλμ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.