ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Απριλίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απαξίωση και περιφρόνηση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: «Πριν συναντηθούμε πρέπει να μάθεις τα όριά σου»

1 min read

Επίθεση στην Ελλάδα και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενόψει του 62ου γύρου διερευνητικών επαφών ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει έως τις 10 Μαρτίου. 

Ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας στο κοινοβούλιο προειδοποίησε τον Έλληνα πρωθυπουργό να μην τον προκαλεί, υποστηρίζοντας πως αν δεν ξέρει τη θέση του «έχει ήδη αποχωρήσει από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων». ενώ πρόσθεσε πως «ξέρεις πολύ καλά ποιοι είναι οι τρελοί Τούρκοι». 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη βοήθεια που περιμένει από χώρες της Δύσης, τις οποίες αποκάλεσε «βουνά» χρησιμοποιώντας μια αλληγορική έκφραση. Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε, τα «βουνά έχουν χιόνια» και ως εκ τούτου, «κανείς από αυτούς δεν θα σε βοηθήσει».

«Μην με προκαλείς, ξέρεις τη θέση σου. Αν δεν την ξέρεις τότε έχεις φύγει ήδη από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Βασίζεσαι στην υποστήριξη των χωρών της Δύσης, αλλά στις “κορυφές αυτών των βουνών”, που εμπιστεύεσαι, το χιόνι έχει πέσει και κανείς από αυτούς δεν θα σε βοηθήσει. Λύνουμε μόνοι μας τα προβλήματά μας, έτσι ξέρεις πολύ καλά ποιοι είναι οι τρελοί Τούρκοι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ερντογάν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.