Πα. Σεπ 25th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απαξιωτικός για τους διαδηλωτές στις Πρέσπες ο Κοτζιάς (vid)

1 min read

Απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους διαδηλωτές, λέγοντας πώς η συμμετοχή τους διαδήλωση στο Πισοδέρι Φλώρινας ήταν μικρή, ενώ υπερασπίστηκε την στάση της αστυνομίας, η οποία επιτέθηκε εναντίον

Ο ελληνικός λαός αρχίζει να απορρίπτει τα στερεότυπα» δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς αναφερόμενος στον αριθμό των διαδηλωτών που συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πισοδέρι Φλωρίνης, για τη συμφωνία με τη πΓΔΜ.

 

«Από 1.000.000 διαδηλωτές πήγαμε στους 100.000 και τώρα στους 4.000. Αυτό δείχνει ότι ο ελληνικός λαός σπάει τα στερεότυπα» ακούγεται να λέει ο κύριος Κοτζιάς στο βίντεο του kozan.gr, στον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρο Καρυπίδη, ενώ προσθέτει: «Εδώ οι ντόπιοι δεν πρέπει να διαμαρτύρονται διότι αν έχουν μια ευκαιρία να αναπτυχθούν και να κερδίσουν στη ζωή τους είναι αυτή η συνεργασία των χωρών».

Κατά τη διάρκεια διαλόγου που είχε με τον κ. Καρυπίδη, ο οποίος του επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας, ο κ. Κοτζιάς ενημερώνεται για τα επεισόδια και έπειτα ρωτά τον περιφερειάρχη για τον αριθμό των διαδηλωτών, καθώς και για το εάν τα κίνητρά τους ήταν η διαμαρτυρία ή η παρεμπόδιση της τελετής, με τον περιφερειάρχη να απαντά «και τα δύο».

 

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.