ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απαγόρευση κυκλοφορίας: “Έφαγε” πρόστιμο έξω από την πόρτα του σπιτιού του! (pics)

1 min read

Δεν σηκώνει “μύγα” στο… μπλοκάκι της η αστυνομία σε ό,τι αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας. Ωστόσο μερικές φορές η αυστηρότητα εξαντλείται σε περιπτώσεις που ενδεχομένως να μην αποτελούν “δημόσιο υγειονομικό κίνδυνο”.

Ένα τέτοιο περιστατικό επιβολής προστίμου για απαγόρευση κυκλοφορίας συνέβη στα Χανιά. Ένας άνδρας πριν από μερικές μέρες, “πιάστηκε επ’ αυτοφώρω” από τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από την πόρτα του σπιτιού του.

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο άτυχος άνδρας, διαμένει στην οδό Νεροκούρου στον αριθμό 7 και λίγα μέτρα παραδίπλα – στον αριθμό 9, για την ακρίβεια – υπάρχει φούρνος, όπου και μετέβη ο ίδιος για να ψωνίσει.

Αφού πήρε ψωμί και επέστρεφε και πάλι στο σπίτι του, τον σταμάτησαν αστυνομικοί, πεζό και – κυριολεκτικά – με το κλειδί στο χέρι, ζητώντας του να τους προσκομίσει τη δήλωση για έξοδο από το σπίτι.

Όσο κι αν ο ίδιος προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι το σπίτι του είναι ακριβώς μπροστά τους και πως δεν θεώρησε σκόπιμο να συμπληρώσει δήλωση για μερικά μέτρα που βγήκε από την κατοικία του, εκείνοι ανένδοτοι τον ενημέρωσαν πως έχει παραβεί τα μέτρα περιορισμού και του βεβαίωσαν το πρόστιμο των 150€.

Δείτε και την κλήση που του έκοψαν:

πηγή: zarpanews.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.