ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την επίσκεψη του Ρώσου Πρωθυπουργού στο Άγιον Όρος

1 min read

Οι “ υποτακτικοί” της Αθήνας ενοχλούνται από την παρουσία Ρώσων στη χώρα μας.  Σύμφωνα με το Ρωσικό ΜΜΕ, η ανακοίνωση της επίσκεψης του Μιχαήλ Μισούστιν, που με βάση τα έως τώρα δεδομένα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, ”προκάλεσε ανησυχία σε ορισμένους εκπροσώπους της Εκκλησίας και πολιτικούς, οι οποίοι τάσσονται κατά της ρωσικής παρουσίας στην Ελλάδα και εξαιτίας αυτού επιχειρούν να κηρύξουν στο Άγιο Όρος καραντίνα υπό το πρόσχημα της μάχης με τον κορονοϊό!”. 

”Για βεβιασμένη απόπειρα παρεμπόδισης της ανεπίσημης επίσκεψης του Ρώσου πρωθυπουργού, Μιχάηλ Μισούστιν στο Άγιο Όρος με πρόσχημα τον κορονοϊό” κάνει λόγο το ρωσικό κρατικό πρακτορείο Ria Novosti. 

Πρόκειται για σοβαρή καταγγελία. Η ιστοσελίδα «Φως Φαναριού», που αντικατοπτρίζει τις θέσεις του Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης, δημοσίευσε σημείωμα «Κλείστε το Άγιο Όρος για τους προσκυνητές εξαιτίας της πανδημίας κορονοϊού».  

”Δεν υπάρχει έξαρση της ασθένειας εδώ. Υπάρχει ένα κρούσμα που μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο ΑΧΕΠΑ” είπε επικαλούμενος πληροφορίες από άτομα στη Μονή του Αγίου Παντελεήμονος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.