ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απαγόρευση κυκλοφορίας αύριο σε περιοχές της Κέρκυρας με υψηλή επικινδυνότητα για πυρκαγιά

1 min read

Με ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Κ. Ζορμπάς γνωστοποίησε την επιβολή του μέτρου της απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας, σε συγκεκριμένες περιοχές της Κέρκυρας λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς στο νησί, κατηγορία 4, σύμφωνα με τον Χάρτη της Γενικής Γραμματείας, για αύριο Δευτέρα 31 Ιουλίου από τις 08:00 μέχρι την ανατολή του ήλιου της Τρίτης 1η Αυγούστου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Κ. Ζορμπάς το μέτρο της απαγόρευσης θα ισχύσει για τις ακόλουθες περιοχές:
(α) Κεδροδάσος Ίσσου (Αμμοθίνες Κορισσίων), Δάσος Αγίου Ματθαίου, Αρκουδίλας και Περιοχή Θεοφύλακτος της Τοπικής Κοινότητας Παυλιάνας Δήμου Νότιας Κέρκυρας.
(β) Μον Ρεπό, Νήσος Λαζαρέτο, Νήσος Βίδος, Νήσος Ποντικονήσι, Κομπίτσι, Άγιοι Δέκα, Σταυρός και περιοχή Άγιος Παντελεήμων της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Γαρούνα Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων.
(γ) Πόρτο Τιμόνι Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.
δ) Ερημίτη, Νήσοι Παναγία, Άγιος Νικόλαος και Αντίπαξοι Δήμου Παξών
 
Η ανακοίνωση κοινοποιήθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες.
 
Στο μεταξύ στη ΒΑ Κέρκυρα, επιχειρούν καθημερινά εναέρια μέσα αλλά και πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής, καθώς υπάρχουν μικροεστίες και αναζωπυρώσεις σε δύσβατες περιοχές του νησιού. 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.