ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Απαγωγή Κυπαρίσση Επεισοδιακή σύλληψη ενός 45χρονου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία

1 min read

Στη σύλληψη ενός 45χρονου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, προχώρησαν οι αρχές στο Χαλάνδρι.

Συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα η αστυνομία εντόπισε τον 45χρονο σε κλεμμένο ΙΧ και κατά τον έλεγχο του οχήματος, ο συλληφθείς κινήθηκε με αυτό κατά των αστυνομικών με σκοπό να τους παρασύρει. Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πυροβόλησαν κατά των τροχών και της μηχανής του οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 45χρονος στο πόδι.

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο 45χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο συνελήφθη από αστυνομικούς, οι οποίοι του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχει μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών ατόμων που κατηγορούνται για την απαγωγή του επιχειρηματία, η οποία έλαβε χώρα στις 29 Δεκεμβρίου 2021.

Οι δύο άνδρες και η γυναίκα συνελήφθησαν την Παρασκευή 4 Μαρτίου από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.