ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αντίστροφη μέτρηση για τον ΕΝΦΙΑ Εναλλακτικοί τρόποι εξόφλησης των φόρων

1 min read

Έως και 24 δόσεις μπορούν να εξοφλήσουν φέτος εκατομμύρια φορολογούμενοι τις οφειλές που αναγράφουν τα εκκαθαριστικά σημειώματα φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων και τα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ). 

Με πληροφορίες από την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”

Οι οφειλές που αναγράφουν τα εκκαθαριστικά των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος και του ΕΝΦΙΑ μπορούν να εξοφληθούν από τους υπόχρεους φορολογουμένους με τους ακόλουθους τρεις εναλλακτικούς τρόπους, όπως αναφέρει ο “Ελεύθερος Τύπος”.

2. Έως και 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Εφόσον ο φορολογούμενος διαθέτει πιστωτική κάρτα, ακόμη κι αν το υπόλοιπο αγορών είναι σημαντικά χαμηλότερο της συνολικής οφειλής του, έχει τη δυνατότητα να πληρώσει μέσω της κάρτας του ολόκληρο το ποσό της οφειλής και να χρεωθεί άμεσα στον μηνιαίο λογαριασμό της κάρτας του μόνο με ένα μέρος της οφειλής.

3. Έως και σε 24 έντοκες μηνιαίες δόσεις με την “πάγια ρύθμιση” του ν. 4646/2019. Οι μηνιαίες δόσεις θα επιβαρύνονται με τόκους υπολογιζόμενους με ετήσια επιτόκια 5,32% εάν επιλεγούν 2 έως 12 μηνιαίες δόσεις και 6,82% εάν επιλεγούν 12 έως 24 μηνιαίες δόσεις. Για την ένταξη στην πάγια ρύθμιση δεν χρειάζεται πλέον να έχει καταστεί ληξιπρόθεσμη καμία δόση της οφειλής.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.