ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

18 Ιανουαρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αντίστροφα για τις ανακοινώσεις των έκτακτων μέτρων Υποχρεωτικά rapid test για τους εμβολιασμένους σε εστίαση!

1 min read

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τις ανακοινώσεις των έκτακτων μέτρων για τις γιορτές, οι οποίες θα αφορούν πρωτίστως  τους εμβολιασμένους λόγω της νέας μετάλλαξης «Όμικρον» του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακοινώσεις θα γίνουν την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, που όπως φαίνεται θα αφορούν την υποχρεωτικότητα του rapid test στην εστίαση, όχι μόνο για τους ανεμβολίαστους πολίτες, αλλά και για τους εμβολιασμένους παρά την περίφημη επιχείρηση «Ελευθερία»!

Το επικρατέστερο σενάριο, είναι το έκτακτο μέτρο να εφαρμοστεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12).

Τα rapid test θα τα πληρώνουν οι πολίτες και θα πρέπει να έχουν διάρκεια 48 ή 72 ωρών και όχι 24 ωρών, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στα φαρμακεία.

Να σημειωθεί ότι κάθε Τρίτη συνεδριάζει η υποεπιτροπή των εμπειρογνωμόνων και κάθε Τετάρτη η Ολομέλεια της επιτροπής, η οποία λαμβάνει τις σχετικές αποφάσεις και στη συνέχεια κάνει τις εισηγήσεις στην κυβέρνηση. Ωστόσο, επειδή απομένουν λίγες ημέρες για τα Χριστούγεννα, αναμένεται να συνεδριάσει και η Ολομέλεια την Τρίτη, και αμέσως μετά να γίνουν οι ανακοινώσεις από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Ελλάδα έχουν επιβεβαιωθεί 26 κρούσματα της παραλλαγής Όμικρον. 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.