ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

25 Σεπτεμβρίου 2022

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Κούσαντας: Μεταναστευτικό – Δημογραφικό: Λύσεις τώρα πριν να είναι αργά

1 min read

Ο Αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Κούσαντας σχολίασε τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό – δημογραφικό ζήτημα, με ανάρτηση στο Facebook.

Ιδού: «Δεν είναι μόνο η ΠτΔ που έκανε την δήλωση ότι «είναι αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία που θα συμβάλλει στην αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας».

1. Σε όλα τα μεγάλα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τον Έβρο υπάρχουν Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης μεταναστών (ΚΥΤ) (Φυλακίου Έβρου, Μυτιλήνης, Χίου, Κω, Λέρου και Σάμου) που φιλοξενούν μεγάλο άγνωστο αριθμό ατόμων αδιευκρίνιστου ταυτότητας, αποτελώντας απειλή για κάθε είδους ενδεχόμενη δολιοφθορά «ευαίσθητων εγκαταστάσεων» που βρίσκονται στα ανατολικά σύνορά μας. Δείτε ΕΔΩ.

2. Οι δομές μεταναστών σε όλη την Ελληνική επικράτεια έχουν αυξηθεί σε 32 συνολικά (Αττικού Άλσους, Ελαιώνα, Σχιστού, Διαβατών, Βαγιοχωρίου, Αλεξάνδρειας, Νέας Απολλωνίας, Βόλου, Δολιανών, Βέροιας, Δράμας, Θήβας, Θερμοπυλών, Καβάλας, Ελευσίνας, Κάτω Μηλιάς, Κατσικά, Κυλλήνης, Κουτσόχερου, Λαγκαδικίου, Λαυρίου, Οινοφύτων, Μαλακάσας, Σκαραμαγκά, Ριτσώνας, Σερρών, Γρεβενών, Πολυκάστρου, Φιλιππιάδας, Σιντικής, Κορίνθου και Πύργου). Δείτε ΕΔΩ.

3. Οι επιθέσεις σε γυναίκες επαναλαμβάνονται στις παραλίες από ομάδες μεταναστών με διαφορετική κουλτούρα όπως στο Ηράκλειο Κρήτης και στην Αγία Μαρίνα Αττικής το τελευταίο διήμερο.

4. Πολλές περιοχές της Αθήνας (Πατησίων, Αχαρνών, Πλατεία Βάθης, Πλατεία Βικτωρίας, Άγιος Παντελεήμονας, Μεταξουργείο, Πλατεία Θεάτρου) έχουν γκετοποιηθεί και η κυκλοφορία την νύχτα ενέχει κινδύνους στις περιοχές αυτές.

5. Η εγκληματικότητα αυξάνεται από σπείρες αλλοδαπών και καθημερινά γινόμαστε γνώστες πρωτόγνωρων εγκλημάτων κατά αθώων πολιτών.

6. Ακόμα και το 2020 με επίσημα στοιχεία της FRONTEX πέρασαν στην Ελλάδα 19.861 λαθρομετανάστες παρόλη την ετήσια μείωση σε αριθμό και παρόλα τα μέτρα επόπτευσης των συνοριοφυλάκων και της επαγρύπνησης σε Έβρο και Νησιά. Η Εθνοφυλακή στις παραμεθόριες περιοχές πρέπει να υπαχθεί άμεσα στις δυνάμεις ενίσχυσης της φύλαξης των συνόρων με νομική διάταξη. Οι Έλληνες εθνοφύλακες σε Έβρο και Νησιά έχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης.

7. Πολλοί νέοι Έλληνες επιστήμονες εγκατέλειψαν την χώρα μας, αναζητώντας μία καλύτερη οικονομική τύχη στο εξωτερικό κυρίως στα χρόνια της κρίσης (400.000 νέοι τουλάχιστον έχουν φύγει από την Ελλάδα από το 2009)

8. Δυστυχώς στην Ελλάδα καταγράφεται ένας από τους χαμηλότερους δείκτες γονιμότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση με 1,26 παιδιά ανά οικογένεια, όταν ο πληθυσμός της χώρας το 2050 θα είναι 8,3 εκατομμύρια.

Αναμφισβήτητα το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ και ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ απειλούν άμεσα πλέον την εθνική μας ταυτότητα, την εθνική μας ασφάλεια και την πληθυσμιακή εθνική αλλοίωση μας. Δώστε λύσεις τώρα πριν είναι αργά».

Δημοσίευση στα Social Media