ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αντιστράτηγος, πρώην Αρχηγός ΓΕΣ, επιβεβαιώνει ότι το Oruc Reis παραβίασε την εθνική μας κυριαρχία – Κανένας “νυν” θα το πει ποτέ;

1 min read

Δεκαετίες ολόκληρες έχουμε βαρεθεί να ακούμε πρώην στρατηγούς να κάνουν πολέμους και επαναστάσεις κάποτε στο γνωστό ZONAR’S ήταν το μόνιμο θέμα συζητήσεων.

Έτσι, λοιπόν, ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς μιλώντας στο MEGA είπε ότι το τουρκικό Oruc Reis έκανε έρευνες. Με αυτή του τη στάση, ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ διαψεύδει από την πλευρά του τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ, που το αρνούνται κατηγορηματικά και κραυγάζουν περί κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας.

“Οι πολιτικοί δεν έχουν μάθει να δέχονται τις εισηγήσεις από τους ειδικούς. Βοηθούν τους ξένους να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», είπε ανάμεσα σε άλλα ο κ. Ζιαζιάς.

Όπου “ειδικοί” για τον Αντιστράτηγο είναι η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Κάτι, δηλαδή, σαν μηχανολόγοι-ηλεκτρολόγοι ή πολιτικοί μηχανικοί … Αυτό είναι ή μήπως έχουν δώσει όρκο να προστατεύουν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος σε όλες τις περιπτώσεις; 

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.