ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αντί για Θεσσαλονίκη τους πήγαν Ρουμάνια! Σε εξέλιξη το ταξίδι – θρίλερ για 201 επιβάτες

1 min read

Ώρες αγωνίας ζουν από το βράδυ της Παρασκευής (4/1) 201 ταξιδιώτες – ανάμεσά τους και πολλοί Έλληνες- που βρίσκονται αποκλεισμένοι στο αεροδρόμιο της Τιμισοάρα, στη Ρουμανία.

Οι επιβάτες ταξίδευαν από το Λονδίνο με προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Ελλάδα,η πτήση προσγειώθηκε εκτάκτως στο αεροδρόμιο της δυτικής Ρουμανίας.

timisoa

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, η κατάσταση τους είναι απελπιστική, καθώς οι υπεύθυνοι της αεροπορικής εταιρείας δεν απαντούν στις κλήσεις τους.

Από την πλευρά της η ελληνική πρεσβεία στη Ρουμανία δηλώνει αδυναμία να τους εξυπηρετήσει, με αποτέλεσμα να μην βρίσκουν τρόπο να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

timisoara

«Μας πέταξαν στο αεροδρόμιο. Μας είπαν στην αρχή να μην βγούμε από το αεροσκάφος, μετά να βγούμε. Δεν έχουμε καμία ακριβή υπεύθυνη ενημέρωση. Στις προσπάθειες που κάναμε να επικοινωνήσουμε με την πρεσβεία, τα περισσότερα τηλέφωνα δεν λειτουργούσαν. Κάποια στιγμή μας απάντησαν ότι δεν είναι δική τους αρμοδιότητα, παρά μόνο αν έχουν χαθεί ταξιδιωτικά έγγραφα», κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ένας από τους επιβάτες. «Δεν υπάρχει κάτι να φάμε. Δεν μας έχουν δώσει ένα ποτήρι νερό. Κάποιοι πήραν το λεωφορείο σε αυτές τις τραγικές καιρικές συνθήκες», συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί ότι οι επιβάτες, μεταξύ των οποίων μητέρες με νεογνά και ηλικιωμένοι, βρίσκονται ήδη πάνω από δέκα ώρες στην αίθουσα παραλαβής αποσκευών του αερολιμένα στην Τιμισοάρα, χωρίς φαγητό και νερό, καθώς δεν υπάρχει άλλος χώρος να φιλοξενηθούν μέχρι να αναχωρήσουν για την Ελλάδα οδικώς, για ένα ταξίδι πολλών ωρών σε χιονισμένους και παγωμένους δρόμους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.