ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Άνθρωπος θαύμα»: Κανόνισαν την κηδεία του, αλλά αυτός διέψευσε όλες τις προβλέψεις

1 min read

Ο Scott Marr εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 12 Δεκεμβρίου. Έπεσε σε κώμα και ανακοινώθηκε στην οικογένειά του πως δεν θα τα καταφέρει. Οι γιατροί τον έβγαλαν από τη μηχανική υποστήριξη, όμως, παρόλες τις εκτιμήσεις, ο άντρας κατάφερε να ξυπνήσει.

Ο γιος του 61χρονου τον βρήκε ακίνητο στο σπίτι τους στην Νεμπράσκα, ανέπνεε, όμως, δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου, δυστυχώς, η οικογένειά ενημερώθηκε πως η κατάσταση του ήταν μη αναστρέψιμη.

«Ο νευρολόγος είπε πως αν υπήρχε κάτι που μπορεί να κάνει θα το έκανε, όμως, έπρεπε να προετοιμαστούμε για την πραγματικότητα», είπε η Preston Marr, κόρη του 61χρονου στο τηλεοπτικό σταθμό KETV7. «Μας είπαν πως πέθαινε εγκεφαλικό, έτσι είπαμε αντίο πριν τραβήξουμε την πρίζα. Κλείσαμε τα μηχανήματα και περιμέναμε δίπλα του».

Η οικογένειά του έφυγε από το νοσοκομείο, κανόνισε τα της κηδείας του, όμως, την επόμενη μέρα η κόρη του έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη γιατρό του. Της ζήτησαν να πάει στο νοσοκομείο.

«Όταν πήγαμε, μπήκα μέσα για να του μιλήσω, όπως έκανα τόσο καιρό. Είπα ‘γεια μπαμπά’ και μουχαμογέλασε. Νόμιζα ότι ονειρευόμουν. Ήταν η πιο τρελή στιγμή της ζωής μου», είπε και συμπλήρωσε: «Έτριβα τα μάτια μου για να πιστέψω ότι συνέβαινε πραγματικά».

 

Οι γιατροί διέγνωσαν πως ο 61χρονος έπασχε από αναστρέψιμη εγκεφαλοπάθεια και δεν είχε πάθει εγκεφαλικό, όπως αρχικά θεωρήθηκε.

Πλέον ο 61χρονος έχει λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο και, απλώς, κάνει φυσικοθεραπείες.

Η οικογένειά του τον αποκαλεί «άνθρωπο θαύμα» και ο ίδιος προσπαθεί να απολαύσει κάθε στιγμή.

«Δεν είμαι πολύ θρήσκος. Δεν πηγαίνω κάθε Κυριακή στην εκκλησία, αλλά πιστεύω στον Θεό. Πλέον πιστεύω όλα όσα έχω ακούσει. Με αγαπάει (σ.σ. ο Θεός), είναι δίπλα μου. Ήταν ένα θαύμα», λέει ο ίδιος.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.