ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

1 Απριλίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αντάρτικο Απο τον βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου; δεν θα ψηφίσει την αναστολή για Τους πλειστηριασμούς.

1 min read

δεν θα ψηφίσει ρύθμιση αναστολής για πλειστηριασμούς.

Καταστροφικό για τη χώρα και κίνδυνο νέας πτώχευσης, θεωρεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου, το ενδεχόμενο αναστολής των πλειστηριασμών.

«Εγώ δεν νομίζω ότι η κυβέρνηση θα πάρει τέτοια πρωτοβουλία. Κι αν πάρει, σας το λέω ότι δεν θα το ψηφίσω. Είναι καταστροφικό», τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου όταν ρωτήθηκε για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, την οποία ζητάει επίμονα ο ΣΥΡΙΖΑ, η οποία να προβλέπει αναστολή των πλειστηριασμών έως τις εκλογές.

Μιλώντας στην Τηλεόραση της Βουλής και στην εκπομπή «Πρωινή Επισκόπηση» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραδέχτηκε ότι στην προεκλογική περίοδο όλοι κάτι «πουλάμε». Συμπλήρωσε όμως ότι όταν πουλάμε κάτι να μην είναι κίβδηλο, ψεύτικο.

«Πεποίθηση μου είναι ότι ο πρωθυπουργός δεν θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση. Δεν θα το κάνει η κυβέρνηση, γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης το έχει διευκρινίσει: «θα κάνουμε τα πάντα έως τη γραμμή που δεν θίγεται η αξιοπιστία της χώρας. Δεν θα ξαναμπούμε στον ίδιο φαύλο κύκλο που μπήκαμε το 2014 – ‘15. Όχι, με συγχωρείται, δεν με έστειλαν οι άνθρωποι που με ψήφισαν, που με σταύρωσαν εννοώ, δεν με έστειλαν για αυτό», σημείωσε ο κ. Παπαδημητρίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.