ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανοιχτά τα γραφεία ταυτοτήτων και διαβατηρίων της ΕΛ.ΑΣ. την Κυριακή των εκλογών

1 min read

Ανοιχτά θα είναι τα γραφεία ταυτοτήτων και διαβατηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε όλη τη χώρα, πέραν του ωραρίου τους, την Κυριακή 7 Ιουλίου, για την εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, τα γραφεία θα λειτουργήσουν την Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019, κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00.

Τα Γραφεία Διαβατηρίων (για την παράδοση διαβατηρίων που δεν έχουν παραληφθεί από τους δικαιούχους) την Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 θα λειτουργήσουν κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00

Επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις αρχικής έκδοσης ή αντικατάστασης δελτίων ταυτότητας, θα εκδίδεται άμεσα, ακόμα και την ημέρα της ψηφοφορίας, εφόσον προσκομισθούν από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά και διευκρινιστικές λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση Δελτίων Ταυτότητας από τα Γραφεία Ταυτοτήτων, μπορούν οι πολίτες να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr / Οδηγός του Πολίτη – Δικαιολογητικά.

Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, επίσης, είναι δυνατή η αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας των κατά τόπους Γραφείων Ταυτοτήτων των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.