ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια Τι θα συμβεί με τον επαναπατρισμό των Ελλήνων

1 min read

Τι θα συμβεί με τον επαναπατρισμό των Ελλήνων

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια άφησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Με δεδομένη την πανδημία από τον κορονοϊό και την κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως, η ελληνική κυβέρνηση έχει προετοιμαστεί να λάβει όλα τα μέτρα για να μην εξαπλωθεί ο ιός στη χώρα μας. 

Οπως σημείωσε ο κ. Γεραπετρίτης στην εκπομπή Ακραία Φαινόμενα, αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση εξετάζει πώς θα έρθουν πίσω στην Ελλάδα μόνο οι Ελληνες που είναι απαραίτητο να γυρίσουν και όχι – όπως είπε ο ίδιος – εκείνοι που θέλουν να έρθουν στην πατρίδα για διακοπές. Το πλάνο της κυβέρνησης είναι να εξετάζονται οι περιπτώσεις και να λαμβάνονται τα όποια μέτρα αποφασίζονται. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τώρα έχουν κλείσει τα σύνορα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως η Ιταλία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο και η κυβέρνηση θα λάβει όποιο μέτρο χρειαστεί.

Νωρίτερα και ο υπουργός Ανάπτυξης προανήγγειλε, μιλώντας στη Φαίη Μαυραγάνη και την εκπομπή Τώρα Ο,τι Συμβαίνει του OPEN TV, ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.