ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους 55-59 – Πώς κλείνουμε ραντεβού

1 min read

Το πρόγραμμα εμβολιασμών κατά της νόσου COVID-19 επεκτείνεται αφού, την Τετάρτη (21/04), ανοίγει η σχετική διαδικτυακή πλατφόρμα για τους πολίτες μεταξύ 55-59 ετών.

Υπενθυμίζεται πως η διαδικτυακή πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των πολιτών από 50 έως 54 ετών θα ανοίξει το Σάββατο (24/04).

Ξεπέρασαν τους 2,5 εκατ. οι εμβολιασμοί

  • Κατά την τακτική ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για το πρόγραμμα «Ελευθερία», τη Δευτέρα (19/04), ανακοινώθηκε πως οι εμβολιασμοί έχουν φτάσει τους 2.530.000 και επισημάνθηκε ότι το 16,75% έχει λάβει μια δόση ενώ το 7,35% έχει θωρακιστεί και με τις δύο.

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ανέφερε πως εξετάζεται και το άνοιγμα επιπλέον ηλικιακών ομάδων.

Πώς κλείνουμε ραντεβού για εμβολιασμό στο emvolio.gov.gr

Όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά της νόσου COVID-19, μπορούν να το κάνουν με τέσσερις τρόπους.

Αυτοί είναι οι εξής:

  • Μετάβαση σε κάποιο φαρμακείo το οποίο θα τους βοηθήσει να κλείσουν το ραντεβού.
  • Μετάβαση σε κάποιο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), όπου και ένα τρίτο πρόσωπο μπορεί να το κάνει με μια υπεύθυνη δήλωση.
  • Μέσω άυλης συνταγογράφησης και εάν οι πολίτες είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία, λαμβάνουν αυτόματα μήνυμα και το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να επιβεβαιώσουν το ραντεβού μέσω SMS στον πενταψήφιο κωδικό αποκλειστικής χρήσης 13034.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.