ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανοίγει η μετακίνηση από δήμο σε δήμο με τον κωδικό 6 – Δείτε πότε και για ποια μόνο περίπτωση

1 min read

“Το νέο μείγμα των μέτρων με περιορισμούς και επιτήρηση, θα δώσει μικρές ανάσες ελευθερίας”, τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Νέα μέτρα «αποσυμπίεσης» ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, το απόγευμα της Τετάρτης (31/03).

Η «χρυσή τομή» βρέθηκε και έπειτα από την εισήγηση των επιστημόνων, η κυβέρνηση αποφάσισε την αναπροσαρμογή των μέτρων, λαμβάνοντας υπόψιν την κούραση των πολιτών, αλλά και τα άδεια… ταμεία.

«Το νέο μείγμα των μέτρων με περιορισμούς και επιτήρηση, θα δώσει μικρές ανάσες ελευθερίας. Προϋπόθεση είναι η ατομική ευθύνη και η τήρηση των μέτρων και να αποφευχθούν οι συγκεντρώσεις στα σπίτια και τα πάρτι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς, εστιάζοντας στη σημασία της χρήσης μάσκας, της τήρησης των αποστάσεων και των κανόνων υγιεινής.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι από το Σάββατο (03/04) καιμόνο για τα Σαββατοκύριακα θα επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση με τον κωδικό «6» στο 13033.

Η μετακίνηση εκτός δήμου θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για λόγους προσωπικής άσκησης με όχημα σε υπαίθριο χώρο και ανώτατο επιτρεπόμενο όριο τα 3 άτομα ή μια οικογένεια αποφεύγοντας οποιονδήποτε μαζικό συγχρωτισμό.

Σημειώνεται ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις θα είναι ελεύθερες μόνο τα Σαββατοκύριακα και εντός νομού.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε:

Από τη Δευτέρα 5 Απριλίου, με τη χρήση ειδικού κωδικού (σ.σ. 13032) και με χρονικό περιορισμό (σ.σ. 3 ώρες), θα επιτρέπεται η πώληση εντός του μαγαζιού με ραντεβού (click in shop) και η παραλαβή πάλι με ραντεβού (click away). Επιτρέπεται επίσης ένας πελάτης ανά 25 τ.μ.

Από το Σάββατο 3 Απριλίου με κωδικό 6 και μόνο για άσκηση και έως τρία άτομα ή μία οικογένεια, επιτρέπουμε τη μετακίνηση από δήμο σε δήμο. Μόνο για τα Σαββατοκύριακα για άσκηση εκτός τους δήμου μας. Με υποχρεωτική χρήση μάσκας και χωρίς συνωστισμούς, για να μην αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε άρση των μέτρων.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.