ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αννα Παναγιωτοπούλου: «Ψήφισα Τσίπρα και με μούτζωσε ο γιος μου -Ηταν συμμαθητές, περνούσε τάξεις χωρίς να μπαίνει σχολείο» [βίντεο]

1 min read

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης εξαπέλυσε η δημοφιλής ηθοποιός, Άννα Παναγιωτοπούλου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά μια αριστερή κυβέρνηση.

Επίσης, αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το γιο της, ο οποίος την παρότρυνε να μην ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρακολουθούσε τα μαθήματα του σχολείου και απλά περνούσε τις τάξεις…

«Ποια αριστερή κυβέρνηση; Είναι αριστερή κυβέρνηση αυτή; Θεωρητικά. Στην πράξη;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα και πως τον κρίνει ως πρωθυπουργό είπε: «Δεν τον κρίνω. Δεν μπορώ να τον βάλω σε πλαίσιο. Δεν καταλαβαίνω. Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ψηφίσει. Έχω τις συνέπειες. Ήταν λάθος επιλογή που τον ψήφισα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν συμμαθητής του γιου μου ο Τσίπρας στο σχολείο εδώ στο 10ο. Τότε που τον ψήφισα με μούντζωσε ο γιος μου. Μου λέει αυτός ήταν στο σχολείο όλη μέρα απ’ έξω και πέρναγε τις τάξεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί τα «τρολ του Μαξίμου» άρχισαν να χτυπάνε τον Δήμαρχο του Βόλου ;…

Παππούδες «μπίζνεσμαν» στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.