ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανήλικη έπεσε θύμα άγριου bullying από συμμαθήτριές της, για χάρη ενός αγοριού! Της έστησαν καρτέρι και την… ξυλοκόπησαν

1 min read

«Μαύρη» στο ξύλο έκαναν μια συνομήλική τους δύο μαθήτριες στη Ρόδο, για χάρη ενός… αγοριού!

Το άτυχο κορίτσι μόλις είχε σχολάσει και επέστρεφε στο σπίτι του, όταν δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από δύο συμμαθήτριες του, που, τις προηγούμενες ημέρες, του είχαν κάνει τη ζωή «κόλαση», με απειλές και βρισιές.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του θύματος, προτού της επιτεθούν, οι δύο συνομήλικές της, της έκαναν ψυχολογικό πόλεμο, με συνέπεια το παιδί του να παρουσιάσει αρρυθμίες στην καρδιά και να χρειαστεί να συμβουλευτούν γιατρό. Ο τελευταίος έκρινε πως αυτό ήταν αποτέλεσμα του bullying που δεχόταν η μικρή, κάτι για το οποίο δεν είχε μιλήσει σε κανέναν έως την ημέρα του ξυλοδαρμού.

Ακόμα και όταν ξυλοκοπήθηκε, και μάλιστα σε κεντρικό δρόμο της πόλης, το άτυχο κορίτσι προσπάθησε να αποκρύψει το γεγονός, καθώς οι συμμαθήτριές την είχαν απειλήσει να μην πει τίποτα για το καλό της. Ωστόσο, όταν ο πατέρας της την είδε με τραύματα στο πρόσωπο, άρχισε να την πιέζει να του πει τι ακριβώς είχε συμβεί και, όταν εκείνη του αποκάλυψε την αλήθεια, προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Κολακευτικό σχόλιο

Όπως αποκαλύφθηκε, αφορμή για τον ξυλοδαρμό της ανήλικης στάθηκε ένα κολακευτικό σχόλιο που έκανε στο θύμα το αγόρι της μίας από τις δύο θερμόαιμες νεαρές!

Οι γονείς της κοπέλας κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό στην Αστυνομία, ενώ, μιλώντας στη «Δημοκρατική», είπαν πως αυτό που συνέβη στο δικό τους παιδί μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή και σε άλλα. Μάλιστα, μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, αποκαλύφθηκαν και άλλα δύο παρόμοια περιστατικά, τα οποία δεν είχαν καταγγελθεί επίσημα στις Αρχές.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.