ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
18 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανήκουστο: Οι Τούρκοι μεταμφιέζουν και «μαρκάρουν» σα να είναι ζώα τους μετανάστες που μας στέλνουν για να τους παρακολουθούν!

1 min read

Οι αποδείξεις για την κακή προπαγάνδα του Ερντογάν και τις επιδιώξεις του για διοχέτευση και διασπορά μεταναστών στο ελληνικό έδαφος ολοένα και αυξάνονται.

Όπως είχαμε γράψει και νωρίτερα, όλες αυτές τις ημέρες αστυνομικοί και στελέχη της ΕΥΠ απαθανατίζουν τα άτομα που έχουν αναλάβει ρόλους υποκινητών ή αρχηγών των επιθέσεων, που εξαπολύονται κατά κύματα εναντίον της χώρας.

Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, υπάρχει φωτογραφικό υλικό από άνδρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής που προετοιμάζουν το drone για απογείωση δίπλα στο τουρκικό φυλάκιο Παζάρ Κουλέ, αλλά και από περούκες, που βρέθηκαν από Έλληνες στρατιωτικούς στην όχθη του ποταμού στις Φέρες.

Όπως έχει φανεί, με τη χρήση του drone η στρατοχωροφυλακή καθοδηγεί τις ρίψεις καπνογόνων και δακρυγόνων από πολυβομβιδοβόλο στο ελληνικό έδαφος.

Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες, τις περούκες φοράνε νεαροί άνδρες, καθώς βολεύει τον «μέγα σκηνοθέτη» Ερντογάν οι τηλεοπτικές εικόνες να δείχνουν ότι τα σύνορά μας πλησιάζουν γυναίκες με παιδιά και όχι νεαροί άνδρες (όπως πραγματικά γίνεται).

Παράλληλα, όπως μαρτυρά το προσωπικό των ελληνικών δυνάμεων, που βρίσκονται στα σύνορα, στην περιοχή του Σουφλίου διαπιστώθηκε ότι το τουρκικό κράτος μαρκάρει όσους στέλνει, για να μπορεί να τους παρακολουθεί. Τόσο για να τους ποσοτικοποιήσει ως αριθμό όσο και για να ελέγχει την κίνησή τους.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.