ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανήσυχος ο Ερντογάν ζήτησε και μίλησε με τον Τραμπ, καμία διαρροή…

1 min read

Η Τουρκία είναι ένα από τα κράτη που εμπλέκονται στη συριακή κρίση και έχει λόγο να ανησυχεί σφόδρα για τις εξελίξεις, καθώς διατρέχει τον κίνδυνο να τιναχθεί στον αέρα η στρατηγική της και να ακυρωθεί στην πράξη η προσπάθεια επίτευξης των αντικειμενικών της σκοπών.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η τουρκική προεδρία, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ζήτησε να μιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Η συνομιλία έγινε και όπως αναμενόταν το θέμα που κυριάρχησε ήταν οι εξελίξεις στη Συρία.

 

 

Ωστόσο, πέραν της ανακοίνωσης της διεξαγωγής της τηλεφωνικής συνδιάλεξης, δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής συγκεκριμένες πληροφορίες για το περιεχόμενο της συζήτησης. Είναι πιθανό, αύριο, τα πιο φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης στην Τουρκία να δώσουν κάποια στοιχεία, τα οποία θα ισχύουν ασφαλώς μόνο εάν επιβεβαιωθούν από αμερικανικής πλευράς…



Η διατύπωση «τα πιο φιλοκυβερνητικά», επελέγη διότι απλώς στην Τουρκία του Ερντογάν δεν υπάρχει πλέον περιθώριο διατύπωσης άλλης άποψης αν δεν θέλουν οι δημοσιογράφοι να βρεθούν στη φυλακή κατηγορούμενοι για… τρομοκρατία, ένας ορισμός που έχει γίνει «λάστιχο» για τις ανάγκες της ελεγχόμενης τουρκικής «Δικαιοσύνης».

defence-point.gr/

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.