ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Ηλεία – Καίγονται σπίτια

1 min read

Ανεξέλεγκτες μαίνονται οι πυρκαγιές που ξέσπασαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Ηλεία. Δραματική είναι η κατάσταση στο χωριό Σκιλλουντία, όπου καίγονται σπίτια  με τους πολίτες να καλούν απελπισμένοι σε βοήθεια ενώ και στη Φρίξα οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών. Ειδικότερα, στην περιοχή επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 20 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, ενώ το πυροσβεστικό έργο συνδράμουν οχήματα του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, της περιφερειακής ενότητας Ηλείας, καθώς και ιδιωτικό βυτιοφόρο. Ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Πυροσβεστικό Σώμα, οι δυνάμεις πυρόσβεσης δεν αποκλείεται να ενισχυθούν περαιτέρω, μέσα στις επόμενες ώρες.



Μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Διονύσης Μπαλιούκος, ανέφερε ότι η πυρκαγιά έχει εξαπλωθεί επικίνδυνα, και ο αέρας αλλάζει φορά διαρκώς, κάτι που δυσκολεύει το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.





Φωτιά και στη Σπιάτζα Ηλείας

Εν τω μεταξύ, πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 21:00 στην περιοχή της Σπιάτζας. Η φωτιά καίει δασική έκταση. Στο σημείο επιχειρούν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και τρία οχήματα της πολιτικής προστασίας.

spiantza

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.