Άνδρας έπεσε από την Ακρόπολη

Newskamatero

Το σενάριο που εξετάζεται είναι η αυτοκτονία

Ένα τραγικό γεγονός έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα στην Ακρόπολη όταν σύμφωνα με πηγές της πυροσβεστικής στις 15.15 ένας άνδρας, περίπου 40 ετών, βρέθηκε πεσμένος στο χώρο κάτω από τα τείχη της Ακρόπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές φέρεται να πήδηξε στο κενό από μεγάλο ύψος. Επιτόπου έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε σε νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων Γιάννη Μαυρικόπουλο που μίλησε στο news.gr, ο άντρας καθόταν στο μέρος των τειχών που κοιτάζουν προς το μουσείο της Ακρόπολης με τα πόδια προς τα έξω και παρά τις παραινέσεις μιας κοπέλας που βρισκόταν δίπλα του να μπει πιο μέσα για την ασφάλειά του αυτός έπεσε στο κενό μπροστά του.

Δημοσίευση στα Social Media

Next Post

θύμα Επίθεση χάκερ η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ

Βοήθεια από την αμερικανική υπηρεσία αντικατασκοπείας NSA, προκειμένου να διερευνήσουν τις συνθήκες της κυβερνοεπίθεσης κατά των δεδομένων Γερμανών πολιτικών, ζήτησαν οι γερμανικές Αρχές. Αυτό αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Bild. Σύμφωνα με την κυβερνητική υπηρεσία κυβερνοασφάλειας BSI, στη συγκεκριμένη υπόθεση υπήρξαν δεκάδες επιθέσεις ‘χάκερ’, οι οποίες υπήρξαν εν μέρει επιτυχείς. Όπως πρόσθεσε η […]