ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αναβάλλεται η μεταφορά λαθρομεταναστών από τα νησιά – Μήπως πάμε για εκλογές;

1 min read

Οι γαλάζιοι κομματάρχες στην Λέσβο αποφάσισαν ότι ούτως ή άλλως μία έδρα θα πάρουν στο νησί και δεν υπάρχει λόγος να μεταφερθούν οι λαθρομετανάστες…

Αναβλήθηκε επ’ αόριστον η μεταφορά των λαθρομεταναστών από τα νησιά. Σε μία μάλιστα περίπτωση είχαμε και συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της μεταφοράς τους και εγκατάστασής τους στο Καρπενήσι με παρόντα τον τοπικό βουλευτή της Ν.Δ. και γαλάζιους κομματάρχες.

Φαρσοκωμωδία πέρα για πέρα, οπερέτα από την ΝΔ με τους λαθρομετανάστες που θα μετέφεραν και θα τους μετέφεραν με απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ. Η μεταφορά τελικά ακυρώθηκε λόγω αντιδράσεων που προήλθαν από παράγοντες του χώρου της ΝΔ! Αντέδρασαν δηλαδή, σε απόφαση της ΔΙΚΗ τους κυβερνήσεως και μετά αυτοχειροκροτούνται! Και υπάρχουν δυστυχώς ΒΛΑΚΕΣ που τους πιστεύουν! Και υπάρχουν και πολλά πληρωμένα κομματόσκυλα που θριαμβολογούν στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο.

Αλήθεια τις ΜΚΟ πότε θα τις κλείσουν; Και μια και μιλάμε για ΜΚΟ, ο Salam Aldeen, που έχει απελαθεί απ την Ελλάδα, είναι ο “Γερμανός” υπεύθυνος της Ευαγγελικής Εκκλησίας και μέλος Μ.Κ.Ο.  που παρέχει νομική βοήθεια στα hot spot όπως έγινε γνωστό.

Πόσο Γερμανός αλήθεια μπορεί να είναι κανείς όταν τον λένε Salam Aldeen; Ο “γερμαναράς”, λοιπόν Salam, κατήγγειλε ότι η Ισπανική ΜΚΟ Remar είναι υπεύθυνη για την διανομή τροφίμων και ότι πίσω από την όλη διαδικασία υπάρχει μεγάλο σκάνδαλο …

Φυσικά όπως έχουμε γράψει και δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό, η Ν.Δ. δεν έχει κάνει τίποτε για τον έλεγχο των ΜΚΟ.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.