ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανατροπή: «Μας λήστεψαν» ισχυρίζονται οι Πακιστανοί – Αυτός είναι ο αστυνομικός που ξυλοκόπησαν

1 min read

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση βασανισμού του 34χρονου αστυνομικού από Πακιστανούς στην Νίκαια.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι Πακιστανοί που κακοποίησαν τον αστυνομικό, ο 34χρονος μαζί με άλλους συνεργούς του προηγουμένως τούς είχε ληστέψει και τους είχε χτυπήσει.

Οι ισχυρισμοί αυτοί των Πακιστανών είχαν ως αποτέλεσμα η υπόθεση να περάσει στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην περιοχή τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί πάντως πολλέςληστείες σε βάρος Πακιστανών που διακινούν λαθραία τσιγάρα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι Πακιστανοί ισχυρίζονται ότι ο αστυνομικός, μαζί με τους συνεργούς του, εισέβαλαν στο σπίτι τους, τους χτύπησαν, τους έδεσαν και τους λήστεψαν. Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τους, ένας από αυτούς κατάφερε να λυθεί, να επιτεθεί στον 34χρονο και να τον ακινητοποιήσει, ενώ ακολούθως απελευθέρωσε τους ομοεθνείς του.

Οι φωνές και η φασαρία όμως από τα βασανιστήρια σε βάρος του αστυνομικού, είχαν ως αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Άμεση Δράση από έναν γείτονα που θεώρησε ότι γίνεται ληστεία.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν αιμόφυρτο τον αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία και αμέσως άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Δείτε ποιος είναι ο αστυνομικός που ξυλοκόπησαν οι Πακιστανοί στο Cnn.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.