ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

2 Μαρτίου 2021

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Εκτακτο: Ανατροπή: Η Κεραμέως ζήτησε από τον ΕΟΔΥ να κλείσουν και τα φροντιστήρια λόγω κορωνοϊού

1 min read

Παρέμβαση της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως για το κλείσιμο όλων των χώρων στον οποίο συγκεντρώνονται παιδιά και μέσα σε αυτά είναι και τα φροντιστήρια.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι ζήτησε από τον ΕΟΔΥ να διατάξει το κλείσιμο φροντιστηρίων και πάσης φύσεως εξωσχολικές δομές εκπαίδευσης στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μιλώντας νωρίτερα στην τηλεόραση του Mega η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη επισήμανε ότι «έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση που είναι δύσκολη, αλλά είμαστε δυνατοί σαν ομάδα και μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε».

Ερωτηθείς σχετικά για το θέμα λειτουργίας των φροντιστηρίων σημείωσε ότι «όλο αυτόν τον καιρό αποφασίσαμε να ακολουθούμε πιστά και ευλαβικά τις υποδείξεις και επιταγές των επιστημόνων» και πως όταν η επιτροπή για την προστασία της δημόσιας υγείας αποφασίσει ότι και λόγω της διασποράς, αλλά και και των κρουσμάτων θα ήταν καλύτερο να αναστείλουν τη λειτουργία τους με σκοπό να σταματήσει η διασπορά, θα λάβουμε και τη σχετική απόφαση.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, αποφασίστηκε η αναστολή της  λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδας για 14 μέρες. Παράλληλα θα παρθούν ειδικά μέτρα για τους εργαζόμενους γονείς.

Δημοσίευση στα Social Media