ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανατροπή στην εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου Σαράντη Κολλιαδέλη

1 min read

Ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη στο στρατόπεδο της Χίου και φαίνεται ότι τάραξε ιδιαιτέρως τον 23χρονο φαντάρο, Σαράντη Κολλιαδέλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μυστηριωδώς πριν από δύο εβδομάδες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του με το πλοίο «Νήσος Ρόδος», από τη Χίο προς τον Πειραιά αποκαλύπτει ο πατέρας του.

Ο Κώστας Κολλιαδέλης αποκάλυψε στη RealNews ότι είναι πολύ πιθανό ο γιος του να οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη μετά από καβγά που είχε με αξιωματικό στη μονάδα της Χίου, όπου υπηρετούσε.

«Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι μάλλον στο στρατόπεδο ο Σαράντης είχε μία λογομαχία με κάποιον στρατιωτικό. Δεν γνωρίζουμε όμως για ποιο λόγο. Αυτά τα έχω καταθέσει από την πρώτη στιγμή στις Αρχές», αναφέρει ο κ. Κολλιαδέλης, ο οποίος ελπίζει να απαντηθούν τα κρίσιμα ερωτήματα αυτής της περίεργης υπόθεσης, που για την οικογένειά του μοιάζει με ένα κακό όνειρο.

Δεκαοχτώ ημέρες μετά την πρώτη πράξη του θρίλερ, η οικογένεια του φαντάρου εξακολουθεί να αναζητά την αιτία της απόφασης του 23χρονου να «εξαφανιστεί».

Το παράπτωμα και η ποινή φυλάκισης

Μέχρι στιγμής οι μαρτυρίες και οι καταθέσεις εμπλεκόμενων προσώπων στις Αρχές δεν έχουν «φωτίσει» επαρκώς την υπόθεση εξαφάνισης. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews φαίνεται να επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι ο 23χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με τη θητεία του. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες πριν από την εξαφάνιση του, είχε υποπέσει σε ένα σοβαρό παράπτωμα, το οποίο θα μπορούσε να επισύρει σημαντική ποινή φυλάκισης και κατ’ επέκταση αύξηση των ημερών της θητείας του. Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι σχέσεις του 23χρονου με στελέχη της μονάδας στη Χίο.

Παράλληλα, ο νεαρός φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και να είχε εξεταστεί από ειδικό γιατρό.

Το κλίμα που είχε διαμορφωθεί, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο 23χρονος είχε ζητήσει αναβολή της θητείας του με την αιτιολογία ότι έπρεπε να εργαστεί διότι αντιμετώπιζε οικονομικό πρόβλημα, εικάζεται ότι μπορεί να οδήγησε στην εξαφάνισή του.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν, πάντως, να κρύφτηκε σε κάποιο φορτηγό και να κατέβηκε στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ όσο περνά ο καιρός απομακρύνεται το σενάριο να έπεσε ή να τον έριξαν από το πλοίο.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.