ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανατριχίλα για τους “δράκους” της Αθήνας! Βιασμοί και ξυλοδαρμοί στα ανυποψίαστα θύματα

1 min read

Οι “δράκοι” σε ένα από τα θύματα μετά τον βιασμό της έσπασαν το χέρι στο ύψος του αγκώνα.
Με απύθμενο θράσος τηλεφώνησαν σε μια φίλη της και ζήτησαν 1.000 ευρώ για να μην την σκοτώσουν.
Το σχέδιο δράσης τους για να μην γίνουν αντιληπτοί από τις κοπέλες.
Πως παλιά ιατρεία και δικηγορικά γραφεία έγιναν τόπος μαρτυρίου για τις γυναίκες.

Οι “δράκοι” του κέντρου της Αθήνας έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας, με τη δράση τους να προκαλεί ανατριχίλα ακόμη και στον πιο έμπειρο αστυνομικό. Πρόκειται για δυο Βούλγαρους αδίστακτους κακοποιούς, οι οποίοι παγίδευαν εκδιδόμενες αλλοδαπές, τις οποίες αφού πρώτα βίαζαν φύσιν και παρά φύσιν, στη συνέχεια τις σακάτευαν στο ξύλο και τις λήστευαν.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί, που κατάφεραν έπειτα από πολυήμερες έρευνες να τους συλλάβουν, έχουν εξιχνιάσει τρεις υποθέσεις άγριων βιασμών και ξυλοδαρμών σε γυναίκες από την Αλβανία την Ρωσία και την Ουκρανία.

Μάλιστα στην μια περίπτωση, αφού βίασαν κατ επανάληψη την άτυχη κοπέλα, από το ξύλο που της έριξαν, της έσπασαν το χέρι στο ύψος του αγκώνα και της προκάλεσαν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το θράσος τους όμως είχε και συνέχεια καθώς έπειτα από τους βιασμούς και τον ξυλοδαρμό πήραν από το κινητό της τηλέφωνο μια φίλη της, από την οποία ζητούσαν το ποσό των 1.000 ευρώ προκειμένου να την απελευθερώσουν, ειδάλλως θα πέθαινε στα χέρια τους, από τα τραύματα που της είχαν προκαλέσει.

Η κοπέλα έντρομη παρέδωσε τα χρήματα στον έναν από τους “δράκους” και στην συνέχεια παρέλαβε την φίλη της ώστε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, καθώς ήταν σε αθλία κατάσταση. Η γυναίκα από την Αλβανία ακόμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς τα τραύματα που της προκάλεσαν οι κακοποιοί είναι βαριά, κυρίως από τα χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Πως λειτουργούσαν οι “δράκοι” – Το άρρωστο σχέδιο τους

Οι δυο αδίστακτοι κακοποιοί, οι οποίοι είναι και σεσημασμένοι, εντόπιζαν κενά γραφεία που δεν χρησιμοποιούνταν, όπως ιατρεία και δικηγορικά γραφεία που ακόμα είχαν ταμπέλες στην πόρτα εισόδου του κτηρίου και αφού πραγματοποιούσαν διάρρηξη, έμπαιναν στο εσωτερικό τους.

Στην συνέχεια μέσω αγγελιών έβρισκαν την κοπέλα της αρεσκείας τους και αμέσως έπαιρναν τηλέφωνο για να κλείσουν ραντεβού, δίνοντας βέβαια ως διεύθυνση αυτή που αντιστοιχούσε στο κενό γραφείο που είχαν καταλάβει.

Βέβαια οι κοπέλες δεν υποψιάζονταν τον εφιάλτη που θα ζούσαν, καθώς η διεύθυνση αντιστοιχούσε σε κάποιο επώνυμο γραφείο και μάλιστα σε καλή γειτονιά του κέντρου των Αθηνών.

Η συνέχεια εφιαλτική, καθώς οι κοπέλες ζούσαν την κόλαση στα χέρια των δυο αδίστακτων Βουλγάρων “δράκων”. Μάλιστα σε μια περίπτωση έφτασαν στο σημείο να υποχρεώσουν την άγρια ξυλοκοπημένη και βιασμένη γυναίκα να τους πάει στο πλησιέστερο ΑΤΜ, να τους δώσει το pin της κάρτας της και να σηκώσουν σταδιακά το ποσό των 4.300 ευρώ από τον λογαριασμό της.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών συγκλονισμένοι από το δράμα των θυμάτων των δυο αδίστακτων ανδρών από την Βουλγαρία, θεώρησαν θέμα τιμής την σύλληψή τους και την παραπομπή τους στην Δικαιοσύνη όπως και έγινε.

Μάλιστα κατά την σύλληψη τους, οι “δράκοι” του κέντρου των Αθηνών, αντιστάθηκαν, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν βια, για να τους ακινητοποιήσουν.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.