ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανατριχιαστική ομολογία: «Σκότωσα τη μητέρα μου – Την πυροβολούσα και την άκουγα να ουρλιάζει»

1 min read

Φρίκη από τη διπλή δολοφονία – Νεαρός σκότωσε τον κολλητό του φίλο και στη συνέχεια την ίδια του τη μητέρα – Σοκ από τα όσα έγραψε στο Facebook μετά τις εν ψυχρώ εκτελέσεις




Έβαψε τα χέρια του με το αίμα της μητέρας και του κολλητού του φίλου. Ο λόγος για τον 23χρονο James Lawhorn, ο οποίος κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία.

Ο 23χρονος από το Τένεσι αφού σκότωσε τον κολλητό του φίλο, τον Avery Gaines δολοφόνησε τη μητέρα του Vi Lawhorn. Μάλιστα, στη συνέχεια περιέγραψε λεπτό προς λεπτό στο Facebook τις ανατριχιαστικές στιγμές.



«Πέρασα πολύ καιρό που σκεφτόμουν ένα φόνο και αναρωτιόμουν πώς θα ήταν. Αλλά δεν είχα αισθανθεί κάτι.

Η μητέρα μου ήταν λιώμα και όπως κάθε άλλη φορά που μεθάει μου λέει πόσο θα τη διέλυε αν έβαζα τέλος στη ζωή μου. Όταν τη γύρισα σπίτι, πήγα στο δωμάτιό μου και άρπαξα το όπλο.

Ήμουν νευρικός για λίγα λεπτά. Γυρνούσαν όλα στο μυαλό μου. Πήγα στον Avery ενώ κοιμόταν και τον πυροβόλησα μια φορά στο κεφάλιΦάνηκε να πεθαίνει ακαριαία» περιέγραψε ο 23χρονος.



Σύμφωνα, με τη Daily Mail, ο νεαρός δολοφόνος συνέχισε την ανατριχιαστική περιγραφή του λέγοντας: «Η μητέρα μου ήταν στο δωμάτιό της. Δεν κατάλαβε από το ποτό τι είχε συμβεί. Προσπάθησα να την πυροβολήσω στο κρεβάτι αλλά το όπλο μπλόκαρε. Δεν κατάλαβε αυτό που προσπάθησα να κάνω. Έφυγα για να το φτιάξω. Όταν επέστρεψα προσπαθούσε να ηρεμήσει τον σκύλο της. Την πυροβόλησα γρήγορα δύο φορές αλλά δεν κατάφερα να πετύχω οτιδήποτε ζωτικής σημασίας αφού δεν είχε φως στο δωμάτιο. Ξεκίνησε να ουρλιάζει. Ήταν από τις χειρότερες κραυγές που είχα ακούσει. Οι ταινίες δεν αναπαριστούν το πώς ακούγεται ο αληθινός τρόμος. Το όπλο μπλόκαρε ξανά και προσπάθησα να το φτιάξω.

Άρχισε να μου φωνάζει ”με πυροβόλησες, με σκότωσες, γιατί;”. Μόλις έφτιαξα το όπλο άνοιξα το φως για να μην αστοχήσω ξανά. Την πυροβόλησα δύο ακόμα φορές και τέλειωσε» είπε χαρακτηριστικά.

«Γύρισα στο σαλόνι για να πάρω ηρωίνη και χρήματα που είχε μαζί του ο Avery. Η τρύπα στο μέτωπό του ήταν τόσο μικρή που δεν είχε τρέξει πολύ αίμα.

Έτρεμα από την αδρεναλίνη αλλά δεν ένιωθα τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Ίσως λίγο αηδιασμένος από το πτώμα μπροστά μου και τους ήχους που έβγαζε. Το όλο σκηνικό κράτησε πιθανότατα 3 με 4 λεπτά. Ήλπιζα και οι δύο να πεθάνουν γρήγορα. Δεν ήθελα να υποφέρει η μητέρα μου. Να πεθάνει ξέροντας ότι το έκανε ο γιος της. Δεν πείραξα τον σκύλο ή τη γάτα μας σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιέται. Οι άνθρωποι συνεχίζουν να λένε ότι η αυτοκτονία δεν αξίζει τον κόπο, ότι δεν είναι πολύ αργά, ότι πρέπει να στραφώ στον εαυτό μου. Λοιπόν φίλοι είναι πολύ αργά. Έχουν περάσει πάνω από 12 ώρες τώρα για να μην αναφέρω ότι ήμουν αυτοκτονικός από το σχολείο. Και πιστεύω ότι κατευθύνομαι στην αναπόφευκτη τραγωδία από τότε που ξεκίνησα στο πανεπιστήμιο».

Ο νεαρός αναζητείται από τις Αρχές, ενώ σύμφωνα με τη Daily Mail, έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητό του.

Newsbomb.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.