ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες: Η Μέριλιν Μονρόε στο ψυγείο του νεκροτομείου

1 min read

Φωτογραφίες σοκ από το νεκροτομείο που «φιλοξένησε» το άψυχο σώμα της Μέριλιν Μονρόε του απόλυτου sex symbol του Χόλυγουντ βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για πρώτη φορά, 57 ολόκληρα χρόνια μετά τον θάνατό της.

Ήταν, 3:45 π.μ., ξημερώματα Κυριακής, στις 5 Αυγούστου του 1962, όταν η Αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από την οικονόμο της στο προάστιο Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες, ενώ στο ένα χέρι κρατούσε το ακουστικότου τηλεφώνου και δίπλα της υπήρχε ένα κενό φιαλίδιο υπνωτικών.

Τους δωροδόκησε

Σχεδόν έξι ολόκληρες δεκαετίες μετά τον θάνατό της, ένα δημοσίευμα της Daily Mail ανάβει… φωτιές! Αποκαλύπτει ότι ο φωτογράφος Λι Γουάινερ (σ.σ. Leigh Wiener) κατάφερε να φωτογραφίσει το άψυχο σώμα της ηθοποιού και κράτησε κρυφά μια σειρά σοκαριστικών ενσταντανέ!

Τις εικόνες από το γυμνό πτώμα της Μέριλιν Μονρόε τράβηξε λίγες ώρες μετά τον θάνατό της ο Αμερικανός φωτογράφος, αφού κατάφερε να αποκτήσει πρόσβασηστην απαγορευμένη περιοχή του νεκροτομείου δωροδοκώντας τους υπεύθυνους με δυο μπουκάλια ουίσκι.

Ο θάνατος της Μέριλιν αποδόθηκε σε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών και η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο όπου παρέμεινε για περισσότερες από 24 ώρες. Τότε ήταν που βρήκε την ευκαιρία ο φωτογράφος να απαθανατίσει τα μακάβρια πλάνα.

Τις έκρυβε σε χρηματοκιβώτιο

Τις σοκαριστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ «Scandalous: The Death of Marilyn Monroe» του Fox News που θα προβληθεί σήμερα, Κυριακή 18 Αυγούστου, ο ίδιος ο γιος του φωτογράφου Λι Γουάινερ, Ντέβικ.

Ο Γουάινερ κρατούσε αυτές τις φωτογραφίες σε ασφαλές χρηματοκιβώτιο και αποκάλυψε τη θέση τους λίγο πριν από το θάνατό του το 1993.

Οι φωτογραφίες που έχουν ήδη δει το «φως» της δημοσιότητας είναι σοκαριστικές. Απεικονίζουν το ψυγείο, με τον αριθμό 33, στο οποίο κρατήθηκε το πτώμα της Μέριλιν Μονρόε, ενώ σε μία φαίνεται και το ταμπελάκι με το όνομά της, περασμένο στο πόδι της. Σε μια άλλη, φαίνεται καθαρά το πρόσωπο της νεκρής σταρ.

Η Μονρόε έσβησε στα 36 της χρόνια και υπήρξαν πολλές ιστορίες συνωμοσίας γύρω από τον θάνατό της, λόγω της σχέσης της με τους αδελφούς Κένεντι.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.