Αναστέλλονται οι πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία σε Αθήνα και Πειραιά

Newskamatero

Κανονικά θα διεξαχθούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Τo Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς- Αιγαίου & Δωδεκανήσου ανακοίνωσε σήμερα ότι αναστέλλεται η διαδικασία των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειας, οι οποίοι έχουν προγραμματισθεί για τις ακόλουθες ημερομηνίες:

– Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

– Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

– Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Επισημαίνεται ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξαχθούν κανονικά.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα παρέχεται, για τη διενέργεια πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία της περιφέρειας, άδεια από το Σύλλογο, μετά από αίτηση του επισπεύδοντος ή του οφειλέτη.

«Είναι αυτονόητο ότι η διαδικασία διεξαγωγής πλειστηριασμών απαιτεί ευαίσθητους χειρισμούς από όλες τις πλευρές και κοινός στόχος αποτελεί η ομαλή και ασφαλής διεκπεραίωση τους προς το συμφέρον όλων υπό τις παρούσες εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την Ελληνική κοινωνία και αγορά», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Ρωσική ΒΟΜΒΑ! Το ΣΚΑΝΔΑΛΟ Novartis και η σχέση του με το Μακεδονικό...

Η υπόθεση Novartis, η οποία σήμερα πήγε στη βουλή προκάλεσε μεγάλο πολιτικό σεισμό, και σχολιάστηκε εντόνως στο εξωτερικό. Εντύπωση προκαλούν τα ρωσικά δημοσιεύματα, τα οποία προβλέπουν ειδικά δικαστήρια, ακόμη και εκλογές, λόγω του μεγάλου πολιτικού σκανδάλου που φαίνεται να υπάρχει. Σύμφωνα με Ρωσικό μέσο, οι πολιτικές αυτές εξελίξεις έχουν σχέση […]