ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανασχηματισμός πριν τον «εκλογικό αιφνιδιασμό»; Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη με φόντο την ακρίβεια

1 min read

Ο Μητσοτάκης μπορεί να έδειξε τον δρόμο της τετραετίας για την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών αλλά η κοινωνία “βράζει” με τις κυβερνητικές πολιτικές που έχουν εκτοξεύσει την ακρίβεια ενώ δεν είναι λίγοι οι κυβερνητικοί παράγοντές που εισηγούνται στον πρωθυπουργό για εκλογικό “αιφνιδιασμό” το φθινόπωρο για να προλάβουν τους λογαριασμούς του χειμώνα αλλά και τις… δημοσκοπήσεις.

  • Ο Μητσοτάκης βρίσκεται σε στενό κλοιό καθώς βλέπει τον έναν υπουργό μετά τον άλλον “κατεβάζουν τα μολύβια” και γι αυτό σε πρώτη φάση δεν αποκλείεται να δούμε έναν ανασχηματισμό – προειδοποίηση ώστε να δείξει και την δυσαρέσκειά του, την ίδια στιγμή που ο Α.Τσίπρας ξεκινά περιοδεία σε όλη την Ελλάδα όπου αναμένεται να ανεβάσει τους τόνους εναντίον της κυβέρνησης.

Σε κάθε περίπτωση η τουριστική σεζόν ίσως αποτελέσει τον κρίσιμο παράγοντα του χρόνου διεξαγωγής των εκλογών.

Μιλώντας χθες στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός σημείωσε πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία, ωστόσο τόνισε πως «έχει υποπέσει στην προσοχή μου ότι ίσως κάποιοι να μην πιστεύετε ότι ακριβώς αυτή είναι η πρόθεσή μου».

  • Για να σημειώσει χαριτολογώντας πως: «αν κάποιοι από εσάς πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστείτε προεκλογικά μην διστάσετε να μου το πείτε. Μπορώ να σας απαλλάξω από τα καθήκοντά σας, ώστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο στην προετοιμασία των εκλογών».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.