ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανάψε «φωτιές» ο Μίσιτς για «πολυϊδιοκτησία» – Η αντίδραση του ΠΑΟΚ και του παίκτη

1 min read

Ο ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε για τη δήλωση του Γιόσιπ Μίσιτς αναφορικά με την τιμωρία της ΠΑΕ.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς με δηλώσεις του «vecernji.hr» αναφέρθηκε στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας για την οποία ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών και διεκδικεί τη δικαίωση του στο CAS μέσω της προσφυγής που έκανε.

Ο Κροάτης μέσος που έχει ήδη συμφωνήσει με το δικέφαλο και περιμένει να κατατεθεί η ρήτρα αγοράς του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας έως το τέλος Ιουνίου, ανέφερε για το επίμαχο ζήτημα: «Ο Ολυμπιακός έχει 14 πόντους περισσότερους από εμάς, κάτι που δεν είναι εφικτό να καλυφθεί. Αυτή τη σεζόν πήραν ακόμη επτά πόντους από εμάς, επειδή ο πρόεδρος μας είχε μερίδιο στην ιδιοκτησία μιας άλλης ομάδας πρώτης κατηγορίας».

Η ατάκα αυτή δημιούργησε αντιδράσεις με αποτέλεσμα από τον ΠΑΟΚ να τονίζουν πως η απάντηση του παίκτη αφορούσε στο λόγο που κατηγορείται η ομάδα και δεν ήταν προσωπική του άποψη. Το ίδιο επεσήμανε και ο Μίσιτς που ήταν έξαλλος για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιήθηκαν οι δηλώσεις, λέγοντας στο περιβάλλον του πως δεν υιοθετήθηκε ποτέ από αυτόν κάτι τέτοιο, ενώ ζήτησε και διόρθωση της δήλωσης του από το κροατικό ΜΜΕ.

Επιπλέον ξεκαθάρισε πως απομένουν τα τυπικά για να ενεργοποιηθεί το 3ετες συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ καθώς απομένει μόνο η κατάθεση των 2 εκ. ευρώ της ρήτρας για ολοκληρωθεί επίσημα η απόκτησή του.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.