ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Άναψε φωτιές ο Γεραπετρίτης μιλώντας για ανασχηματισμό και υπουργούς που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους

1 min read

Στην κυνική ομολογία ότι η κυβέρνηση σε επίπεδο προσώπων έχει προβλήματα, ωστόσο προς το παρόν τα αφήνει να… αιωρούνται, προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο πλαίσιο του 5ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, ο κ. Γεραπετρίτης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για ανασχηματισμό της κυβέρνησης, παραπέμποντάς τον όμως για… αργότερα.

«Μία κυβέρνηση που έχει στο γονιδίωμά της την αξιολόγηση πρέπει να αξιολογείται τακτικά. Διορθώνουμε τα λάθη μας με μεγάλη ταχύτητα, αλλά πρέπει να αξιολογούμαστε τακτικά. Θα κριθούμε από τις πράξεις μας και πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, αλλά σε πιο ουδέτερο χρόνο βέβαια, όχι τώρα μέσα στην κρίση» τόνισε, αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν υπουργοί που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους και τους οποίους τελικά «ακυρώνει».

Αρρυθμίες και αναποτελεσματικότητα

Καθότι ο υπουργός Επικρατείας είναι ενταγμένος στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού, αναπόφευκτα η δήλωσή του εκθέτει και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την ώρα που οι αρρυθμίες στο κυβερνητικό σχήμα και η αναποτελεσματικότητα αρκετών υπουργών και υφυπουργών είναι δεδομένες. Πάντως, τα σενάρια της αλλαγής προσώπων στο υπουργικό συμβούλιο έχουν αρχίσει να ανακινούνται, αντίθετα από αυτά περί πρόωρων εκλογών, καθώς μετά και τις συνεχείς διαψεύσεις του πρωθυπουργού δείχνουν να απομακρύνονται.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.