ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

30 Σεπτεμβρίου 2023

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί 2023: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα και οι πινακες

1 min read

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων όσον αφορά στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ειδικότερα, η κλεψύδρα για τα αποτελέσματα αδειάζει, καθώς αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα αύριο, Πέμπτη (31/8) ή μεθαύριο, Παρασκευή (1/9), όπως γνωστοποίησε το πρωί της Τετάρτης (30/8) η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Αύριο ή μεθαύριο βγαίνουν οι λίστες των αναπληρωτών καθηγητών», υπογράμμισε η κ. Μιχαηλίδου μιλώντας στην ΕΡΤ, επισημαίνοντας ότι «προτεραιότητά μας είναι οι μόνιμοι».

Στις 28.000 προσλήψεις της τριετίας προστέθηκαν ακόμη 3.700 καθώς «κοιτάμε να πληρωθούν τα κενά από αναπληρωτές», πρόσθεσε η ίδια.

Παράλληλα, η υφυπουργός Παιδείας επανέλαβε ότι τριπλασιάζονται οι θέσεις των βρεφών στους παιδικούς σταθμούς, με στόχο από τις 25.000 που είναι η χαμηλότερη ευρωπαϊκά συμμετοχή, να φτάσουν τις 75.000 για ηλικίες από 0-2,5 ετών.

«Με 200 εκατομμύρια ευρώ χρηματοτοδούμε το κόστος ανέγερσης βρεφικών σταθμών», ανέφερε στη συνέχεια, ενώ διαβεβαίωσε ότι τα βιβλία θα είναι στα σχολεία πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στις 11 Σεπτεμβρίου.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.