ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
16 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανανέωσε με Ολυμπιακό η Όλγα του GNTM 4!

1 min read

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά, τιμή και υπερηφάνεια για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό, το σύλλογο της καρδιάς μου», δήλωσε η ίδια

Εν αναμονή του μεγάλου τελικού του GNTM 4, το βράδυ της Δευτέρας 20/12, και, ανεξάρτητα από το αν θα τα καταφέρει να στεφθεί νικήτρια, η Όλγα Ντάλλα, θα συνεχίσει να… κολυμπάει με τα χρώματα του Ολυμπιακού!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την εκ των φιναλίστ του GNTM 4, κάτι που σημαίνει, πως, παρά το όνειρό της να βαδίσει στις κορυφαίες πασαρέλες του πλανήτη, η Όλγα Ντάλλα δεν παύει να αποτελεί πολύτιμο στέλεχος της κολυμβητικής ομάδας στην οποία ανήκει.

olga oly

Πιο συγκεκριμένα, στη λιτή ανακοίνωσή του, ο Ολυμπιακός αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του, με την Όλγα Ντάλλα, η οποία θα ενισχύσει και τη φετινή σεζόν το τμήμα Κολύμβησης».

Από την πλευρά της, η αθλήτρια του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις της στο οlympiacossfp.gr ανέφερε τα εξής: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά, τιμή και υπερηφάνεια για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό, το σύλλογο της καρδιάς μου. Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό για μένα, αλλά ταυτόχρονα και ένα μεγάλο κίνητρο το ότι θα συνεχίσω να αποτελώ αναπόσπαστο μέλος του μεγάλου αυτού συλλόγου στο ατέλειωτο ταξίδι του πρωταθλητισμού που πραγματοποιεί κάθε αγωνιστική χρονιά. Συνεχίζω λοιπόν ανταποδίδοντας με όλες μου τις δυνάμεις την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και το ζεστό οικογενειακό κλίμα που έχω εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια. Πάμε γερά».

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.