ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
25 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανάλυση «σεισμός»! Η αλήθεια πίσω από την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη…

1 min read

Συνολικά δώδεκα άτομα έχουν μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, το Σάββατο 19/05, στη διάρκεια εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Μέσα σε μία εβδομάδα, οι αστυνομικές αρχές έχουν «οργώσει» τα βίντεο και το φωτογραφικό υλικό και έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν ακόμα και άτομα τα οποία δεν συμμετείχαν στην επίθεση, αλλά παρακινούσαν το πλήθος να επιτεθεί στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.Βάζουμε στοίχημα ότι μέχρι τις δημοτικές εκλογές η δουλειά των Αρχών δεν θα έχει τελειώσει και θα συνεχίζουν να ταυτοποιούν άτομα, αφήνοντας το θέμα να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Οι στόχοι πίσω από αυτή την ενέργεια είναι τρεις:
Πρώτον, «δεσμεύουν» τους Έλληνες να μην αντιδρούν στα εθνικά θέματα, υπομένοντας οτιδήποτε «σκοτώνει» την εθνική ταυτότητα και αλλοιώνει την ιστορία. Η βία είναι καταδικαστέα, όμως επιχειρούν να καταδικάσουν ακόμα και τις φωνές των Ελλήνων που διαμαρτύρονται για τα όσα γίνονται ενάντια στο συμφέρον της Ελλάδας.

Δεύτερον, να ανέχονται οι Έλληνες κάποιοι (είτε πρόκειται για άτομα με κρατική θέση και δημόσιο λόγο –όπως ο κος Μπουτάρης, είτε για απλούς πολίτες) να βρίζουν και να προσβάλλουν τη χώρα μας, χωρίς να υπάρχει αντίδραση. Με απλά λόγια, να υπάρχει «ευνουχισμός» του Έλληνα και να φοβάται να αντιδράσει σε οτιδήποτε προσβάλλει την πατρίδα του.



Και τρίτον, να εκλεγεί ξανά δήμαρχος ο Γιάννης Μπουτάρης, αφού έγινε το «θύμα», στοχεύοντας στο συναίσθημα των ψηφοφόρων του. Άλλωστε, σε συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την επίθεση, ο ίδιος είπε ότι θα είναι δήμαρχος για «πολλά χρόνια ακόμα»…

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως σχολίασε την επίθεση ο Κυριάκος Βελόπουλος και θα καταλάβετε πολλά:

 

voicenews

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.