Δε. Σεπ 21st, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμό σταθμαρχείου του ΟΑΣΑ στην Κάνιγγος

1 min read

Οι αναρχικές ομάδες επίθεσης «Ζαν Τσάρλς ντε Μενέξες» ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό του σταθμαρχείου του ΟΑΣΑ στην πλατεία Κάνιγγος και τον εμπρησμό των εκδοτηρίων του ΟΑΣΑ στην Πανεπιστημίου στα τελη Δεκέμβρη με ανάρτηση τους σε αντιεξουσιαστικό ιστότοπο. 

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Κάμερες, Ηλεκτρονικά Εισητήρια, μπάρες στα μετρό, στρατιωτική επιβολή μέσω της μόνιμης παρουσίας αστυνομικών σε γειτονιές της Αθήνας είναι λίγα από τα μέσα που χρησιμοποιεί η κρατική εξουσία, για να ελέγξει το δημόσιο-κοινωνικό πεδίο. Οι νόμοι που παρουσιάστηκαν πρόσφατα και ήδη είναι στι πρώτο στάδιο της εφαρμογής στους για δημιουργία ηλεκτρονικών εισητηρίων και τοποθέτηση μπαρών στα ΜΜΜ δεν είναι παρά ένα ακόμα βήμα προς την ολοκλήρωση των κρατικών στόχων για απόλυτο έλεγχο των μετακινήσεων, των υπηκόων του! Ο έλεγχος αυτός στρατηγικά θα του επιτρέψει να έχει το πάνω χέρι και αποτελεί ένα ακόμα όπλο προς τα εχθρικά προς την εξουσία κοινωνικά κομμάτια. Είναι ενα ακόμη βέλος στη φαρέτρα του μαζί με τους μπάτσους, τις φυλακές, τα υπερσύγχρονα συστήματα παρακολούθησης.

Έτσι δεν μπορούμε παρά να είμαστε εχθρικοί  σε ρεφορμιστικές ρητορείες που μετακινούν  το πεδίο της σύγκρουσης, σε μια μάχη μόνο για δωρεάν μετακινήσεις. Ο καπιταλισμός ανα καιρούς προσφέρει παρελκυστικά δώρα και ενα απ αυτά ειναι και το προαναφερθέν.Κλείνουμε λοιπόν τα αυτιά μας στις ιαχές των εξωκοινοβουλευτικών παραφυάδων του Σύριζα, που μόνος τους σκοπός είναι η ικανοποίηση της κομματικής τους αντζέντας. Όπως κλείνουμε και τα αυτιά μας σε εκεινο τον »κινηματικό» λόγο που δεν συνδέει τον αγώνα ενάντια στις μπάρες και τα ηλεκτρονικά εισητήρια με τον αγώνα για καταστροφή του κράτους και του κεφαλαίου.Η μερικοποίηση της δράσης και του λόγου μας θα φέρει και την αφομοίωση του αγώνα μας. Γιατί μόνιμος και σταθερός εχθρός του κράτους που ελέγχει τις μετακινήσεις είναι η αδιάλλακτη και αδιαμεσολάβητη δράση των αναρχικών ομάδων και συλλογικοτήτων

Αναλαμβάνουμε λοιπόν την ευθήνη για τον εμπρησμό του σταθμαρχείου του ΟΑΣΑ στην πλ. Κανιγγος και τον εμπρησμό των εκδοτηρίων του οασά στην Πανεπιστημίου στα τελη Δεκέμβρη!

Στέλνοντας σινιάλλο αλληλεγγύης στους κρατούμενους που μάχονται ενάντια στο νέο σωφρονιστικο σύστημα επιτεθήκαμε με εμπρηστικό μηχανισμό στην Alpha Bank στην οδό Θεμιστοκλέους.

Οι πράξεις δίνουν ουσία στο λόγο!

Όλα για την αναρχία!

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.