Σα. Οκτ 24th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Ανακοίνωση ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ Ένωσης ΗΠΑ για τα συλλαλητήρια: «Την ιστορία την γράφει ο Ελληνικός λαός!»

1 min read

Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή για την ιστορία της πατρίδας μας, ο Ελληνικός Λαός επιλέγει να διαδηλώσει την αντίθεσή του σε κάθε πολιτική που παραβιάζει τις αρχές του Δικαίου, και τείνει να καταργήσει την Ιστορία του.

Η ηγεσία της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ θεωρεί ότι τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια αποτελούν την πιο αγνή και δημοκρατική έκφραση διαμαρτυρίας του Λαού, αφού πηγάζουν από την ανιδιοτελή πρόθεσή του να εκφράσει με ηχηρό και ειρηνικό τρόπο την αντίθεσή του σε μια πολιτική που θυσιάζει την πολιτισμική Κληρονομιά του και υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών του.
Τα συλλαλητήρια είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους εκπροσώπους της πολιτικής ζωής της χώρας, τους Βουλευτές, να δηλώσουν ξεκάθαρα τις θέσεις τους, στην υπό εξέλιξη διαπραγμάτευση δίχως κομματικές παρωπίδες, δίχως υπεκφυγές.Προτρέπουμε τους ‘Έλληνες να προσεγγίσουν τους πολιτικούς τους εκπροσώπους σε κάθε περιφέρεια και να τους ζητήσουν εγγράφως να τους γνωστοποιήσουν τις θέσεις τους στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Η κινητοποίηση της κοινωνίας των Πολιτών ευχόμαστε να λειτουργήσει ως μοχλός ικανός να κινητοποιήσει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα στην σωστή κατεύθυνση, στην διαπραγμάτευση θέσεων που συνάδουν με την ιστορική μας ευθύνη.
Η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ πιστεύει ακράδαντα ότι κάθε κίνηση που πηγάζει από τον Λαό και έχει στόχο ο κάθε Έλληνας πολίτης να εκδηλώσει με ειρηνικό τρόπο την άποψη του, είναι μια πράξη Δημοκρατική.
Ο αγώνας συνεχίζεται! Καλούμε όλους τους συμπατριώτες μας να δώσουν βροντερό παρών στα Συλλαλητηρια της 6ης Ιουνίου! Καλούμε όλα τα αδέλφια μας να στείλουν ένα βροντερό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση!
Η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ! Οσοι συμμετέχουμε στους αγώνες για την Μακεδονία, δεν είμαστε ακραίοι όπως κάποιοι προσπαθούν να πουν, αλλά πατριώτες που δεν μπορούμε να δεχτούμε την παραχάραξη της ιστορίας! Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να αγνοήσει την λαϊκή βούληση, η διαπράγματευση είναι σε εντελώς λάθος γραμμή και πρέπει να σταματήσει!
Την Μακεδονία την παραλάβαμε από τους προγόνους μας που θυσιάστηκαν για εμας και θα την παραδόσουμε ΜΟΝΟ στα παιδιά και τα εγγόνια μας!
Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ μαζί στα Συλλαλητηρια για την Μακεδονία στις 6 Ιουνίου! Κανείς δεν περισσεύει, κανείς δεν πρέπει να απέχει! Την ιστορία την γράφουν οι λαοί! και η Μακεδονική ιστορία έχει γραφτεί με αγώνες και άιμα ΗΡΩΩΝ!

Προεδρος Δημητρης Φιλιππιδης
Γενικος Γραμματεας Νικος Κομνηνος

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.