ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
28 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αναδρομικά αστυνομικών: Ποιοι θα λάβουν έως και 8.450 ευρώ

1 min read

Από τον βαθμό και τα έτη υπηρεσίας καθορίζονται τα ποσά από τα αναδρομικά που θα πάρουν οι αστυνομικοί.

Πίνακα με τα τελικά ποσά των αναδρομικών που θα καταβληθούν στους ένστολους της Ελληνικής Αστυνομίαςφέρνει σήμερα, Παρασκευή (07/12) στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Έθνος».

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν επεξεργαστεί τις λίστες με τα ποσά που αντιστοιχούν στους υπαξιωματικούς και τους αξιωματικούς, ανάλογα με τον πραγματικό βαθμό τους και τα έτη υπηρεσίας, και εργάζονται ώστε να ολοκληρωθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες και να γίνει άμεσα η καταβολή των χρημάτων.

Σύμφωνα με στελέχη της Κατεχάκη, η καταληκτική ημερομηνία για να πιστωθούν τα ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς είναι η 14η Δεκεμβρίου, ωστόσο, πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι καταβάλλονται προσπάθειες να γίνουν πιο σύντομα οι καταβολές, ενδεχομένως και μία με δύο ημέρες νωρίτερα.

Από τους πίνακες της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει ότι τα ποσά των αναδρομικών που θα πιστωθούν κυμαίνεται από 640 μέχρι 8.450 ευρώ, ενώ επισημαίνεται ότι ο υπολογισμός των εν λόγω ποσών διαμορφώνεται ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση, τις μισθολογικές μεταβολές, τον πραγματικό βαθμό, καθώς και τις ώρες εργασίας που δικαιολογούν τη χορήγηση του επιδόματος αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας (νυχτερινό) κατά το χρονικό διάστημα από 1/8/2012 έως 21/12/2016.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι αστυνομικός διευθυντής με 36 έτη υπηρεσίας έχει να λαμβάνει το ποσό των 8.450 ευρώ, ενώ με ίδιο βαθμό και 31 έτη υπηρεσίας το ποσό πέφτει στα 7.650 ευρώ.

Το ποσό που δικαιούται αστυνόμος Α’ με 28 έτη υπηρεσίας είναι στα 5.700 ευρώ, ενώ με 10 έτη υπηρεσίας λιγότερα το ποσό πέφτει στα 3.000 ευρώ.

Δείτε τη λίστα με τα νέα ποσά

Πηγή: εφημερίδα «Έθνος»

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.