ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
20 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αν πίνετε κάθε πρωί με άδειο στομάχι μαγειρική σόδα με λεμόνι και νερό δεν θα το μετανιώσετε

1 min read

Ξεκινήστε να πίνετε κάθε πρωί με άδειο στομάχι μαγειρική σόδα, με λεμόνι και νερό και με το αποτέλεσμα που θα δείτε θα “μείνετε”. Χρειάζεται ωστόσο, να θυμόμαστε ότι πρόκειται για ένα απλό ρόφημα και δεν θα πρέπει να του αποδίδουμε θαυματουργές ιδιότητες ή να περιμένουμε ότι αυτό θα θεραπεύσει κάτι σοβαρό.

Πρέπει να θυμόμαστε να το παίρνουμε για αυτό που είναι: το μείγμα μαγειρική σόδα και λεμόνι αποτελεί ένα συμπλήρωμα που μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση βασικών σωματικών λειτουργιών, να προωθήσει την ευεξία και την απώλεια βάρους, να καταπολεμήσει την φλεγμονή και να αποτοξινώσει… αλλά δεν πρόκειται να θεραπεύσει τον καρκίνο. Προσφέρει οφέλη; Βεβαίως. Όμως θυμηθείτε να παίρνετε συμπληρώματα σύμφωνα με τις οδηγίες που σας δίνονται από τον γιατρό σας και με μέτρο.

Οι 4 θεραπείες

Η υγεία των νεφρών

Καλύτερη πέψη με μαγειρική σόδα και λεμόνι

Για ένα υγιές ήπαρ

Απώλεια βάρους με μαγειρική σόδα και λεμόνι

Θες να φαίνεται το πρόσωπό σου σα να είσαι 25 χρονών; Φτιάξε σπίτι αυτό το μείγμα ανακατεύοντας μαγειρική σόδα με λάδι καρύδας και θα δεις άμεσα αποτελέσματα.

Πως να καταναλώσετε μαγειρική σόδα με λεμόνι και νερό το πρωί με άδειο στομάχι

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να καταναλώσετε μαγειρική σόδα και λεμόνι είναι το πρωί με άδειο στομάχι. Το νερό θα πρέπει να είναι ζεστό, ούτε καυτό, ούτε κρύο. Μόνο μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα εντελώς διαλυμένη σε νερό μαζί με χυμό από μισό λεμόνι ή λιγότερο. Αυτή η θεραπεία είναι ιδανική για αποτοξίνωση, για απώλεια βάρους και για τη φροντίδα του ήπατος. Αν κάνετε αυτή τη θεραπεία για τα νεφρά σας, καταναλώστε μισό ποτήρι μετά από δυο κύρια γεύματα της ημέρας.

Να έχετε στο μυαλό σας, ότι δεν θα πρέπει να υιοθετήσετε αυτή τη θεραπεία αν έχετε υψηλά επίπεδα άγχους λόγω του νατρίου που περιέχει. Θα πρέπει επίσης να περιορίσετε τη χρήση αυτής της θεραπείας αν πάσχετε από γαστρίτιδα, επειδή μπορεί να οδηγήσει σε δυσφορία. Να θυμάστε ότι είναι μια καλή θεραπεία για να προωθήσετε την καθημερινή σας ευεξία, αλλά δεν θα πρέπει να την αντιμετωπίζετε σαν “θαυματουργή” πανάκεια. Να συμβουλεύεστε πάντα τον γιατρό σας πριν ακολουθήσετε αυτή τη θεραπεία.

Πηγή: meygeia.gr

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.