ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
29 Μαρτίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αμετανόητος και προκλητικός ο προπονητής που βίασε 11χρονη αθλήτρια

1 min read

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε σήμερα ο προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας, προκειμένου να απολογηθεί. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι εξαιρετικά βαριές, ο ίδιος ωστόσο εμφανίζεται αμετανόητος και επιχειρεί να μεταθέσει τις ευθύνες στην οικογένεια της ανήλικης.

Ώρα 9.15 Αμετανόητος και προκλητικός, ο προπονητής που αποπλάνησε, ασέλγησε και βίασε το σώμα και τη ψυχή, της 11χρόνης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας πριν από δέκα χρόνια οδηγείται, με χειροπέδες στα κρατητήρια των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευέλπιδων.

Ώρα 12.30 Το νέο ραντεβού του 38χρόνου προπονητή με την ανακρίτρια ορίστηκε για την προσεχή Πέμπτη. Συνοδεία αστυνομικών αποχωρεί από τα δικαστήρια.

Μέχρι την προσεχή Πέμπτη, θα προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή για τις τρεις βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Βιασμός κατ΄εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ΄εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του άρχισε από τη στιγμή, που η αθλήτρια της ιστιοπλοΐας και οι γονείς της, επιβεβαίωσαν ενώπιον του εισαγγελέα μέχρι κεραίας, τις καταγγελίες τους.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον ανακριτή της ιστιοπλοΐας στο χωριό Μυτιληνιοί της Σάμου όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια. Συνοδεία αστυνομικών μεταφέρθηκε στο πλοίο της γραμμής και νωρίς το πρωί έφτασε στον Πειραιά προκειμένου να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Κατάθεση ενώπιον του εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της Σοφίας Μπεκατώρου από υψηλόβαθμο, πρώην σήμερα, παράγοντα της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας έδωσε ο πρόεδρος του ιστιοπλοϊκού ομίλου Πειραιώς Γιάννης Παπαδημητρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαδημητρίου υπέβαλε την παραίτησή του από την ομοσπονδία, μετά την ανακοίνωση που χαρακτήριζε “δυσάρεστο περιστατικό”, τα όσα κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου.

Όπως φαίνεται η σιωπή έχει σπάσει ήδη για τα καλά και οι καταγγελίες δεν αποκλείεται να πολλαπλασιαστούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.