ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
24 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

«Άμεσα εκλογές» ζήτησε η Ελληνική Λύση για να σταματήσει η κατρακύλα – Τι είπε ο Μυλωνάκης στη Βουλή

1 min read

Άμεση προσφυγή στις κάλπες ζήτησε η Ελληνική Λύση σήμερα δια στόματος του βουλευτή του κόμματος Α.Μυλωνάκη με αφορμή και τις αποκαλύψεις της μελέτης Τσιόδρα -Λύτρα για την θνησιμότητα των διασωληνομένων τόσο εντός όσο και εκτός ΜΕΘ.

  • Από βήματος της Βουλής σήμερα ο βουλευτής αναφερόμενος στην επίμαχη μελέτη είπε απευθυνόμενος στη ΝΔ, “αν δεν μπορείτε να εργάζεστε για το καλό των Ελλήνων πολιτών να πάτε σε εκλογές”.

Τα στοιχεία είναι κατά της κυβέρνηση και αυτό το τόνισε ο Α.Μυλωνάκης αναφερόμενος για την μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα από τον Μάιο αναφέροντας ότι ή είπε ψέματα ο Κ.Μητσοτάκης ή δεν τον ενημέρωσαν οι σύμβουλοί του.

Το χειρότερο όλων είναι ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός γνώριζαν τα στοιχεία της συγκεκριμένης έρευνας από τον περασμένο Μάιο. Γεγονός το οποίο δεν τους εμπόδισε να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό, κάνοντας λόγο ακόμα και για «μη αυξημένη θνητότητα εκτός ΜΕΘ», την στιγμή που η μελέτη τεκμηριώνει αύξηση θνητότητας κατά 87%, έναντι της νοσηλείας σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

“Η πανδημία ψεμάτων της ΝΔ έχει καταρρεύσει”, ενώ συνέχισε ότι η μελέτη συνιστά απόδειξη της Ελληνικής Λύσης για τα όσα έλεγε για την ανάγκη πραγματικής ενίσχυσης του ΕΣΥ και ειδικότερα των ΜΕΘ.

“Αν δεν ληφθούν μέτρα θα αυξηθούν οι νεκροί και πάνω από τους 130” δήλωσε ο Βουλευτής.

Σήμερα, αποδεικνύεται πως χιλιάδες συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους, εξ αιτίας αυτών των ελλείψεων που έγκαιρα καταγγείλαμε.

Τέλος δεν άφησε ασχολίαστη την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας, “‘οσο για τους «μετά Χριστόν προφήτες» της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και τον κ. Τσίπρα προσωπικά, τους υπενθυμίζω ότι όταν εμείς μιλούσαμε για ενίσχυση των ΜΕΘ, για μονοκλωνικά, για συνταγογράφηση αξιόπιστων διαγνωστικών ελέγχων, αυτοί λειτουργούσαν ως κυβερνητικό δεκανίκι στις κατασταλτικές επιλογές της ΝΔ.”

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.