Σα. Οκτ 24th, 2020

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ: ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ «ΠΕΛΑΤΕΣ»!

1 min read

Δηλώσεις στον δημοσιογράφο Παπαχελά (σε ποιον άλλον;) έκανε ο Αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ από τους Δελφούς, με αφορμή την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Όπως δήλωσε, «οι ΗΠΑ παρακολουθούν στενά την υπόθεση με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και είναι μέσα στις κινήσεις που γίνονται», ενώ εξέφρασε και την… ανησυχία του για το ενδεχόμενο «ατυχήματος» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, δηλαδή για κάποιο επεισόδιο «αθέλητης» σύγκρουσης – όπως είπε.

Όμως, αλλού είναι το ζουμί! Σε ό,τι αφορά την Τουρκία και την γενικότερη συμπεριφορά της υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα και οι ΗΠΑ έχουν ζωτικά συμφέροντα να παραμείνει η Άγκυρα προσηλωμένη στη Δύση και την Ευρώπη».

Πως ερμηνεύεται αυτό ετούτη την ώρα; Είναι σαφές το «μήνυμα» προς την ελληνική πλευρά από τον… ανησυχούντα πρέσβη: δώστε τώρα στους Τούρκους ότι ζητάνε για να αφήσουν ελεύθερους τους 2 στρατιωτικούς και εν συνεχεία υποστείτε αδιαμαρτύρητα τους κάθε είδους τσαμπουκάδες που σας κάνουν (καθημερινές παραβιάσεις εθνικού εναερίου χώρου, προκλήσεις στα Ίμια κι ότι άλλο ήθελε προκύψει…), για να μην τους χάσουμε από «πελάτες»! Εσάς σας έχουμε δεδομένους, οπότε εσείς θα κάνετε τις υποχωρήσεις και θα υποστείτε τις ταπεινώσεις!!!

Δημοσίευση στα Social Media

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © All rights reserved. | Newskamatero by Newskamatero.