ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Europa

[slide-anything id="72511"]
19 Απριλίου 2024

Newskamatero | Ειδήσεις και τελευταία νέα

Ειδήσεις και τελευταία νέα από την Ελλάδα και ολον τον κόσμο Ειδήσεις τώρα στο Newskamatero

Αμερικάνοι καταγγέλλουν Τουρκική θηριωδία στην Συρία: Δολοφόνησαν νεαρά κορίτσια την ώρα που έπαιζαν

1 min read

Δεν τολμούν φυσικά να αναφέρουν το όνομα «Τουρκία»…

Ένα ακόμα τουρκικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας καταγγέλλει η «Συνδυασμένη Διακλαδική Δύναμη Κρούσης» (Combined Joint Task Force) με επίσημη ανακοίνωση της. Χωρίς δυστυχώς να κατονομάζει τον δράστη του εγκλήματος που είναι φυσικά η Τουρκία.

Πρόκειται για την συμμαχική δύναμη της οποίας ηγούνται οι Ηνωμένες Πολιτείες και δραστηριοποιείται στην Συρία και το Ιράκ με σκοπό την ανάσχεση της δράσης των τρομοκρατών του ισλαμικού κράτους. Έχει ιδιαίτερη σημασία ότι τα άτυχα κορίτσια που δολοφονήθηκαν ήταν σε πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών!

Ο στρατηγός Μπρέναν που υπογράφει την ανακοίνωση

Ολόκληρη η Δήλωση του στρατηγού John Brennan

«Το απόγευμα της 18ης Αυγούστου, ένα «ένοπλο μη επανδρωμένο εναέριο σύστημα» (Drone) χτύπησε μια ομάδα έφηβων κοριτσιών που έπαιζαν βόλεϊ και συμμετείχαν σε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών στη Χασάκα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την επίθεση σκοτώθηκαν τέσσερις και τραυματίστηκαν πολλοί άλλοι. Εκ μέρους της CJTF-OIR, καταδικάζω αυτήν την επίθεση και κάθε άλλη που σκοτώνει και τραυματίζει αμάχους.

«Τέτοιες πράξεις είναι αντίθετες με τους νόμους των ένοπλων συγκρούσεων, οι οποίοι απαιτούν την προστασία των αμάχων. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων και την λύπη μας για τους τραυματίες.

«Η αύξηση των στρατιωτικών εχθροπραξιών στη βόρεια Συρία δημιουργεί χάος σε μια εύθραυστη περιοχή όπου η απειλή του ISIS παραμένει παρούσα. Ζητούμε άμεση αποκλιμάκωση από όλα τα μέρη και τερματισμό των δραστηριοτήτων που θέτουν σε κίνδυνο τα σημαντικά κέρδη στο πεδίο της μάχης που έχει κάνει ο Συνασπισμός κατά του ISIS».

Αυτή είναι η ανακοίνωση του αμερικανού στρατηγού – επικεφαλής της «Συνδυασμένης Διακλαδικής Δύναμης Κρούσης». Η κατάληξη της ανακοίνωσης αποτελεί ντροπή για την ανθρωπότητα. Ποια είναι όλα τα μέρη που πρέπει να αποκλιμακώσουν; Τα κορίτσια που έπαιζαν βόλεϊ;

Η ανακοίνωση

Δημοσίευση στα Social Media

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.